İ5 3317U (HD4000)
HD 8730M
4 GB bellek
SSD
ayarları çamur etmeden 35-40 FPS oynayabilir miyim?
HD 8730M
4 GB bellek
SSD
ayarları çamur etmeden 35-40 FPS oynayabilir miyim?
mediumda ise ortalama 40-608gb ram yaparsan low ayarlar 60 üstü fps alırsın tahminen
Ne kadar mesela? Orta ayarlarda 30-35 benim için yeterli olur.oynarsın. ama azda olsa çamur etmen gerekebilir.
Şu maaş yatsın alıcam.8gb ram yaparsan low ayarlar 60 üstü fps alırsın tahminen
Mesaj otomatik birleştirildi:
mediumda ise ortalama 40-60
ya açıkcası net bişey söyleyemem ama yukarıda arkadaşın dediği gibi kalabalık yerlerde sıkıntı olur sadece onun dışında pek olucağını düşünmüyorum. 3gb ram i3 7-8 yıllık bir pcyle oynuyordu arkadaşım. ve kalabalık yerler dışında pek sıkıntı çekmiyodu.Ne kadar mesela? Orta ayarlarda 30-35 benim için yeterli olur.
Şu maaş yatsın alıcam.
Benimde MP girme amacıom o oluyor. Sıkılıyorum yapay zeka ile oynamaktan.ya açıkcası net bişey söyleyemem ama yukarıda arkadaşın dediği gibi kalabalık yerlerde sıkıntı olur sadece onun dışında pek olucağını düşünmüyorum. 3gb ram i3 7-8 yıllık bir pcyle oynuyordu arkadaşım. ve kalabalık yerler dışında pek sıkıntı çekmiyodu.
o zaman birazda olsa çekersiniz sıkıntı. ama 8'e yükseltirseniz sorun çıkmazBenimde MP girme amacıom o oluyor. Sıkılıyorum yapay zeka ile oynamaktan.
Ayarlar nasıl?i3 3100U ve 4GB ram ile normal ets2 de akıcı oynayabiliyordum. Sende oynarsın tahminimce.
Orta ayarlarda gayet normal bir şekilde oynuyordum hatta laptop; B50- gibi bir şeydi.Ayarlar nasıl?
Bende Dell İnsipron 5521 var. Haftaya alırım sanırım belleği.Orta ayarlarda gayet normal bir şekilde oynuyordum hatta laptop; B50- gibi bir şeydi.