Kodlama da da para yok yazılımcı gençler işsiz.öncelikle doğum gününüz kutlu olsun.
merhaba. kendini geliştirebilirsin. elektronik öğrenebilirsin. kendine yatırım yapabilirsin oyun oynamak yerine. ben 2000'li senelerde 500 dolara ekran kartı almak yerine nvidia hissesi alsaydım şu an 40 tane 4090 parası yapıyordu. o yüzden çok da özenip aldanma pahalı sistemle hava atanlara. sen de çalışarak kendine yaptığın yatırımla en iyilerini alacaksındır zaten.
el yatkınlığın varsa, bir yere bakınca orada neyin düzgün olmadığını ne sorun olabileceğini, nelerle bağlantılı olabileceğini görebiliyorsan elektronik öğren. çok güzel kanallar var. kendi odanda basit bir atölye kurabilirsin. yoksa kodlama öğrenebilirsin. 5 dolara sunucu kiralayıp nasıl 500 dolar düşünebilirim diye sorabilirsin. ya da uzaktan ne gibi sorunlar çözebilirim diye düşünebilirsin.
oyun oynamaya gelince, bilmiyorum ben oyunlardan çok anlamam. kusuruma bakma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
düzeltme: gta vice city oynardım o yıllarda üç aşağı beş yukarı bu sistemle. güzel oyundu. inşaat görevi vardı.
kalp kırmayayım şu kadar kazanılıyor diyerek ancak işsiz olan yazılımcı gençler hindistanlı, uzakdoğulu muadilleriyle asla rekabet edemeyecekleri için işsiz.Kodlama da da para yok yazılımcı gençler işsiz.
Hocam hakli demissiniz iyi yazmissiniz agziniza saglik sondaki vice city yazisi patlattiöncelikle doğum gününüz kutlu olsun.
merhaba. kendini geliştirebilirsin. elektronik öğrenebilirsin. kendine yatırım yapabilirsin oyun oynamak yerine. ben 2000'li senelerde 500 dolara ekran kartı almak yerine nvidia hissesi alsaydım şu an 40 tane 4090 parası yapıyordu. o yüzden çok da özenip aldanma pahalı sistemle hava atanlara. sen de çalışarak kendine yaptığın yatırımla en iyilerini alacaksındır zaten.
el yatkınlığın varsa, bir yere bakınca orada neyin düzgün olmadığını ne sorun olabileceğini, nelerle bağlantılı olabileceğini görebiliyorsan elektronik öğren. çok güzel kanallar var. kendi odanda basit bir atölye kurabilirsin. yoksa kodlama öğrenebilirsin. 5 dolara sunucu kiralayıp nasıl 500 dolar düşünebilirim diye sorabilirsin. ya da uzaktan ne gibi sorunlar çözebilirim diye düşünebilirsin.
oyun oynamaya gelince, bilmiyorum ben oyunlardan çok anlamam. kusuruma bakma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
düzeltme: gta vice city oynardım o yıllarda üç aşağı beş yukarı bu sistemle. güzel oyundu. inşaat görevi vardı.
Ben en doğru yolu yapıyorum. Bana tavsiyede bulunmayın. Yazılımda para olsa yapardım. Sertifikalı yazılımcılar işsiz. İşe alımda bile test ediyorlar.Hocam hakli demissiniz iyi yazmissiniz agziniza saglik sondaki vice city yazisi patlatti
Şikayet ettim sizi. Doğum günümde bile dalga geçecek kadar namussuzsunuzkalp kırmayayım şu kadar kazanılıyor diyerek ancak işsiz olan yazılımcı gençler hindistanlı, uzakdoğulu muadilleriyle asla rekabet edemeyecekleri için işsiz.