Neler Yeni

Bu sistem ile ne oynanabilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
keday samur
öncelikle doğum gününüz kutlu olsun.

merhaba. kendini geliştirebilirsin. elektronik öğrenebilirsin. kendine yatırım yapabilirsin oyun oynamak yerine. ben 2000'li senelerde 500 dolara ekran kartı almak yerine nvidia hissesi alsaydım şu an 40 tane 4090 parası yapıyordu. o yüzden çok da özenip aldanma pahalı sistemle hava atanlara. sen de çalışarak kendine yaptığın yatırımla en iyilerini alacaksındır zaten.

el yatkınlığın varsa, bir yere bakınca orada neyin düzgün olmadığını ne sorun olabileceğini, nelerle bağlantılı olabileceğini görebiliyorsan elektronik öğren. çok güzel kanallar var. kendi odanda basit bir atölye kurabilirsin. yoksa kodlama öğrenebilirsin. 5 dolara sunucu kiralayıp nasıl 500 dolar düşünebilirim diye sorabilirsin. ya da uzaktan ne gibi sorunlar çözebilirim diye düşünebilirsin.

oyun oynamaya gelince, bilmiyorum ben oyunlardan çok anlamam. kusuruma bakma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

düzeltme: gta vice city oynardım o yıllarda üç aşağı beş yukarı bu sistemle. güzel oyundu. inşaat görevi vardı.

JoHeeJi

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

merhaba. kendini geliştirebilirsin. elektronik öğrenebilirsin. kendine yatırım yapabilirsin oyun oynamak yerine. ben 2000'li senelerde 500 dolara ekran kartı almak yerine nvidia hissesi alsaydım şu an 40 tane 4090 parası yapıyordu. o yüzden çok da özenip aldanma pahalı sistemle hava atanlara. sen de çalışarak kendine yaptığın yatırımla en iyilerini alacaksındır zaten.

el yatkınlığın varsa, bir yere bakınca orada neyin düzgün olmadığını ne sorun olabileceğini, nelerle bağlantılı olabileceğini görebiliyorsan elektronik öğren. çok güzel kanallar var. kendi odanda basit bir atölye kurabilirsin. yoksa kodlama öğrenebilirsin. 5 dolara sunucu kiralayıp nasıl 500 dolar düşünebilirim diye sorabilirsin. ya da uzaktan ne gibi sorunlar çözebilirim diye düşünebilirsin.

düzeltme: gta vice city oynardım o yıllarda üç aşağı beş yukarı bu sistemle. güzel oyundu. inşaat görevi vardı.
Kodlama da da para yok yazılımcı gençler işsiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
keday samur
Kodlama da da para yok yazılımcı gençler işsiz.
kalp kırmayayım şu kadar kazanılıyor diyerek ancak işsiz olan yazılımcı gençler hindistanlı, uzakdoğulu muadilleriyle asla rekabet edemeyecekleri için işsiz.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

Hocam hakli demissiniz iyi yazmissiniz agziniza saglik sondaki vice city yazisi patlatti

JoHeeJi

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hakli demissiniz iyi yazmissiniz agziniza saglik sondaki vice city yazisi patlatti
Ben en doğru yolu yapıyorum. Bana tavsiyede bulunmayın. Yazılımda para olsa yapardım. Sertifikalı yazılımcılar işsiz. İşe alımda bile test ediyorlar.

kalp kırmayayım şu kadar kazanılıyor diyerek ancak işsiz olan yazılımcı gençler hindistanlı, uzakdoğulu muadilleriyle asla rekabet edemeyecekleri için işsiz.
Şikayet ettim sizi. Doğum günümde bile dalga geçecek kadar namussuzsunuz

Son düzenleme:

kazue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enes ÖZDEMİR
Neden bu kadar gereksiz gergin olduğunuzu çözemedim de neyse. Katana zero ve o tarz oyunlar deneyebilirsiniz (hotline miami, dead cells, undertale, graveyard keeper vb. Terraria piksel oyunlar arasında bence en keyiflisi ona da bakarsın.) oynayacak bir arkadaş bulursanız portal 2 oynayabilirsiniz (singleplayer da var oyunda). NFS serisinde underground, underground2 belki carbon da kaldırabilir sisteminiz. Doom 3, F.E.A.R aklıma gelenler bunlar daha da sistemin kaldırabileceği oyun bilmiyorum sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
keday samur
şikayet edebilirsiniz tabii ancak ben katii suretle dalga geçmiyorum, bir alternatif çizmek göstermek istedim. diyelim ki bir çocuğa ailesi süper gaming sistem alıyor, çocuk oynasın tabii oyununu. ama her çocuk bu kadar şanslı olamayabiliyor. ben şanslı olamayan kısımdandım. oyun oynamak bir tercih tabii ancak internete girilebilen bir bilgisayar varsa ekrana bakıp,
ben bu bilgisayarı kendimi ileri taşımak için nasıl kullanabilirim diye düşünmeniz size ileride ne müthiş sistemler kazandırabilir. ben yaşımı almış biriyim. burada yazılımda para yok yeaa diye kestirip atan loserlara kulak vermeyin. net söylüyorum onlar işsiz kalacak çünkü onların yapabildiği becerebildiği kadarını chatgpt de yazıyor zaten.
bilgisayar üzerinden para kazanabilmek derya deniz. internet üzerinden sorun çözebilir, debugging yapabilir, chatgpt'nin yapamayacağı mesela çakışan hatalı eksik satırları görebilirsiniz. tabii bunlar için biraz bilmek lazım. nasıl ki oyunda şu silah nedir ne hasar verir oyuncu aşina ise burada da tecrübe aynı şekilde saatler harcayarak kazanılıyor. ne hindular var uzaktan çalışarak ayda binlerce dolar kazanabiliyorlar. ya da web sitelerinin güvenlik açıklarını arıyorlar. yazılımda para yok derken nasıl bankalar yerli türk bankaları milyonlar dolarlar harcıyorlar yazılım bütçelerine? para var.

ve emin olun en güzel monitörleri kasaları kendi evinizde edinirsiniz. benimki tavsiye ancak dalga falan geçmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,190
Üyeler
167,071
Son üye
NaetXess
Top Bottom