sistem pahalı bu fiyata 4060 sistem alınabilirdiSistem özelliklerimi görselde belirttim bu sistemle YouTube tiktok gibi yerlerde yayın yapılabilirmi sizce ileride yani 3 4 sene boyunca yükseltmemeyi düşünüyorum
Kendim özelleştirdim hocam o yüzden öyle ayrıca bu fiyata 4060 sistem varsa atabilirmisiniz bütçeyi daha fazla yükseltemem bu aradasistem pahalı bu fiyata 4060 sistem alınabilirdi
Kasa anakart ve SSD yi özelleştirdim normalde bunlar hariç fiyatı 17.500sistem pahalı bu fiyata 4060 sistem alınabilirdi
suan sistem yok aceleniz yoksa 20kya 4060 sistem bulunur yada ikinci ele yönelebilirsinizKendim özelleştirdim hocam o yüzden öyle ayrıca bu fiyata 4060 sistem varsa atabilirmisiniz bütçeyi daha fazla yükseltemem bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa anakart ve SSD yi özelleştirdim normalde bunlar hariç fiyatı 17.500
İkinci el düşünmüyorum paranın yarıdan fazlasını ben vericem fakat ailemde kalanını vericek fakat sıfır almamı istiyorlarsuan sistem yok aceleniz yoksa 20kya 4060 sistem bulunur yada ikinci ele yönelebilirsiniz
Ne kadar süre sonra çıkabilir hocam eğer çıkmazda bu sisteme zam gelme olasılık varmıdırsuan sistem yok aceleniz yoksa 20kya 4060 sistem bulunur yada ikinci ele yönelebilirsiniz
bu sistemi almak pek mantıklı degil hocam 4060lı sistemde ne zaman cıkar emin degilimİkinci el düşünmüyorum paranın yarıdan fazlasını ben vericem fakat ailemde kalanını vericek fakat sıfır almamı istiyorlar
Ne kadar süre sonra çıkabilir hocam eğer çıkmazda bu sisteme zam gelme olasılık varmıdır
Hocam herkes tavsiye etti bu fiyata güzel bulmuşsun dediler siz neden tavsiye etmiyorsunuz kafam karıştı şuanda nedenini açıklarmısınız lütfenbu sistemi almak pek mantıklı degil hocam 4060lı sistemde ne zaman cıkar emin degilim
kim güzel dedi hocam bu forumdanmıHocam herkes tavsiye etti bu fiyata güzel bulmuşsun dediler siz neden tavsiye etmiyorsunuz kafam karıştı şuanda nedenini açıklarmısınız lütfen
Hayır başka forumdan söylediler fakat buradaki kimsede kötü demedi yani bu sistemekim güzel dedi hocam bu forumdanmı
18.5e artık 4060 hayal gibi bişey oldu,gelse bile 5dk içinde stoklar tükenir yüksek ihtimalsistem pahalı bu fiyata 4060 sistem alınabilirdi
bu sistemi almanızı onermem sadece ekran kartını ikinci el diger parcaları taksitli alabilrsinizHayır başka forumdan söylediler fakat buradaki kimsede kötü demedi yani bu sisteme
18.5 degilde 20k ya bulunur gibi18.5e artık 4060 hayal gibi bişey oldu,gelse bile 5dk içinde stoklar tükenir yüksek ihtimal
20-20.5 civarina olabilir evet, şuan piyasada varmı bilmiyorumda onu almak istesede ne yazikki monitörden kısmak zorunda kalacak,ama monitör fp msi modellerinden seçilip kasa biraz daha iyi bişey beklenebilir acele yoksabu sistemi almanızı onermem sadece ekran kartını ikinci el diger parcaları taksitli alabilrsiniz
18.5 degilde 20k ya bulunur gibi
Hocam bütçenin maxı budur kasa için daha fazla ekleyemem maalesef20-20.5 civarina olabilir evet, şuan piyasada varmı bilmiyorumda onu almak istesede ne yazikki monitörden kısmak zorunda kalacak,ama monitör fp msi modellerinden seçilip kasa biraz daha iyi bişey beklenebilir acele yoksa