furkanbzar
80+
- Reaksiyon skoru
- 7

Spectrum Edge | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Hocam şöyle bi duzenleme yaptim fani degistiremiyorum sadece o gozukuyorEn iyi oyun işlemcisi var, ekran kartı da orta - üst segment. Daha ne lazım ki ?
Anakart düşük kalmış. Soğutucu ve fanları da bilmiyorum. Gamepower olması "bana" çok güven vermedi.
Bu nasil hocamŞu şekilde alırdım ama opsiyonlardaki seçenekler bile berbat, kaçınırdım açıkçası.![]()
Spectrum Edge | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 8 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Diğer parçaları yükseltmek için 7800x3d'ten ben vazgeçmezdim. Başka bir sisteme bakabilirsin.Hocam şöyle bi duzenleme yaptim fani degistiremiyorum sadece o gozukuyor
Asus'un 600 serisi Prime anakartlarında sinyal yalıtımı iyi değil, bu yüzden bellek frekanslarında çuvallıyorlar. PSU tarafında da evine değer vermiyorsan Gigabyte alabilirsin. Çok güvenilir değiller, FSP'yi tercih ederim açıkçası ana üretici olarak.Bu nasil hocam
Butcemi asiyor hocamDiğer parçaları yükseltmek için 7800x3d'ten ben vazgeçmezdim. Başka bir sisteme bakabilirsin.
Asus'un 600 serisi Prime anakartlarında sinyal yalıtımı iyi değil, bu yüzden bellek frekanslarında çuvallıyorlar. PSU tarafında da evine değer vermiyorsan Gigabyte alabilirsin. Çok güvenilir değiller, FSP'yi tercih ederim açıkçası ana üretici olarak.
Varsa link ss alabilirimBence burayı tartışmaya pek gerek yok, dışarıdan daha iyi ve dengeli bi cihaz çıkarılabilir. Ben 60k civarına 9070XT ve 7900lü bi sistem kurdum, 55 bu sisteme çok.
Yazdığımı spam olarak algıladığı için linkleyemiyorum hepsini ama kabaca sistem şöyleVarsa link ss alabilirim