Toshibanın m2lerinde sorun yok galiba yaSSD kronik sorunlu diye biliyorum dostum.
Vatan'dan almak zorunda mısın?Alıntıyı görüntüle
elimde kasa olarak xigmatek asgard modeli var 1tb HDD var ve 2x8 ddr4 RAM var
Doğrudur olabilir ancak ben yine de Toshiba marka M2 tercih etmezdim.Toshibanın m2lerinde sorun yok galiba ya
hayır amacım hepsini tek bir yerde görebilmekti almaya karar verirsem başka yerlere muhakkak bakacağımVatan'dan almak zorunda mısın?
Çünkü fiyat olarak daha iyileri var.
bir önerin var mı güç kaynağındaGüç kaynağını everest alma
Daha iyisini daha ucuza alabilirsin, B450M S2H alacağın karttan yaklaşık 60-70 TL daha ucuz, mosfet soğutucusu ile birlikte geliyor, performans olarak bir sıkıntı da yaratmaz.hayır amacım hepsini tek bir yerde görebilmekti almaya karar verirsem başka yerlere muhakkak bakacağım
aslında almaya kararlıyım ama bu işlerde biraz acemiyim o yüzden kendi yaptığım sistemden biraz şüpheliyim bütçem kasa ram ve hdd hariç 6500 tl bu şekilde yardımcı olabilir misiniz?Daha iyisini daha ucuza alabilirsin, B450M S2H alacağın karttan yaklaşık 60-70 TL daha ucuz, mosfet soğutucusu ile birlikte geliyor, performans olarak bir sıkıntı da yaratmaz.
Bu sadece bir örneği, almak istediğin zaman aynı şekilde bütçe belirtip konu açarsan, en ucuz ürünleri forumdakiler önerir zaten. Şimdiden hayırlı olsun.
kasa RAM ve HDD hariç 6500 TL
ben olsam böyle sistemleri tek tek parçalı kdv indirimi ve kara cuma harici almam daha pahalıya geliyor youtuberlerin yaptıgı kasalara bakmanı öneririrmAlıntıyı görüntüle
elimde kasa olarak xigmatek asgard modeli var 1tb HDD var ve 2x8 ddr4 RAM var