PeynirEkmek
80+
Siz RTX 3060 atmışsınız hocam.
Siz RTX 3060 atmışsınız hocam.
Siz birilerine sataşmak istiyorsunuz sanırım. Aradığınız kişi ben değilim. Sizi rapor da ettim iyi akşamlar.Alıntıyı görüntüleLink istedin bende attım sorun ne?
Öyle amca var da biz mi sevmedik ekran kartına en düşük 6.5 7k diyolar tek satarsan.Arkadaşlar Almanyadan amcam bana rtx 3080 getirebilirmiş şimdi benim mevcut sistemim rx 580 ryzen 5 2600 8gb ram 250gb ssd 1tb hdd falan filan var ortalama kaç TL ye gider bu sistemi satıp rtx 3080 için bişeyler toplicağım birazda üstüne eklerim sanırım
Dostum hâla amacını çözemedim Rtx 3060 ti linkini istemişsin bende attım burda bana sataşan sensin bende seni raporladım iyi akşamlar.Siz birilerine sataşmak istiyorsunuz sanırım. Aradığınız kişi ben değilim. Sizi rapor da ettim iyi akşamlar.
3060 TI istemiş ama sen ona 3060 linki atmışsın onu diyor. Attığın şeye bakmadan atmışsın.Dostum hayla amacını çözemedim Rtx 3060 ti linkini istemişsin bende attım burda bana sataşan sensin bende seni raporladım iyi akşamlar.
Yazının doğrusunu biliyorum gözümden kaçmış. ve 3060 olduğunu fark etmedim ve büyütülücek bir şey değil.3060 TI istemiş ama sen ona 3060 linki atmışsın onu diyor. Attığın şeye bakmadan atmışsın.
Ve "hayla" değil hâlâ diye yazılır.