bu sistem kaça düşerse aliyim

Alınmaz.

gaming gecesi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cok düşmedi değermi sizce 16.500
Ederi max 10000

Bütçeniz nedir?

Aga kasa alıyorsun eğer uzun gitsin diyeceksen 3060 12GB altında alma. Ben laptop kullanıyorum 4GB VRAM var fakat kasa da asla 12GB altına inme ileride sıkıntı yaşarsın. Minimum i5 11.nesil olacak şekilde toplama al daha mantıklı olur bu cihaza bu fiyat ne çok fazla ne de ucuz ne de olması gerektiği gibi.

Aşırı pahalı.

Ederi max 10000

Bütçeniz nedir?
20k falan çıkarım güzel bir sistemde donanım arsivi okullar tatilede giriyor belki bir sistem çıkarır

Aga kasa alıyorsun eğer uzun gitsin diyeceksen 3060 12GB altında alma. Ben laptop kullanıyorum 4GB VRAM var fakat kasa da asla 12GB altına inme ileride sıkıntı yaşarsın. Minimum i5 11.nesil olacak şekilde toplama al daha mantıklı olur bu cihaza bu fiyat ne çok fazla ne de ucuz ne de olması gerektiği gibi.

Aşırı pahalı.
ürün tükendi kanka bitirdiler 80 stocku :D

20k falan çıkarım güzel bir sistemde donanım arsivi okullar tatilede giriyor belki bir sistem çıkarır

7200 yaptılar monitoru oha noluyo

7200 yaptılar monitoru oha noluyo

Bunu öneririm

gaming gecesi

cok düşmedi değermi sizce 16.500
Berbat bunu alabilirsin veya daha iyiside olabilir.

Bütcen nedir?

Berbat bunu alabilirsin veya daha iyiside olabilir.

Bütcen nedir?
20k kadar zorlarım güzel bir sisteme goatv3 gibi sistem bekliyorum

İşlemciyi Ryzen 5600 yap eğer NVIDIA olucaksa bunu alabilirsin.
Bu sistemi beğendim suan tamirde olan MSİ GF65 THİN modelim var TKA BİLİŞİME verdim 13200 tl masrafı çıktı orjinal yedek parça temin ettiler bakalım suan test ediyorlarmış güzel sonuç alırlarsa teslim edicekler haftaya bekledikleri performansı sağlamazsa iade edicekler evet cok fazla bir masrafı çıktı farkındayım ama bende cok fazla bir hasar verdim sisteme

Geri