İşlemcinin soğutması ve ekran kartıyla ilgili bir problem yaşarmıyımSistem güzel , tutarına göre değişir ama.
İşlemci soğutucu iyidir, ekran kartı modeli de dünyanın en iyilerinden birisi falan , herhalde bir problem olmaz .İşlemcinin soğutması ve ekran kartıyla ilgili bir problem yaşarmıyım
Peki seçtiğim monitör uygun mu?İşlemci soğutucu iyidir, ekran kartı modeli de dünyanın en iyilerinden birisi falan , herhalde bir problem olmaz .
Monitör niye uygun olmasın?Peki seçtiğim monitör uygun mu?
Monitör niye uygun olmasın?
Sadece kasa 115 tuttuİşlemci soğutucu iyidir, ekran kartı modeli de dünyanın en iyilerinden birisi falan , herhalde bir problem olmaz .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar tuttu bu sistem
Hocam fazla tutmuş sanki he.Ya uygunda 2K görüntü ve 165 hz sistemin fiyatına göre uygun mu diye sormak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece kasa 115 tuttu
Hocam fazla tutmuş sanki he
Ortaya karışık diyeyim bilgisayar mühendisliğine geçince bir şeyler yapmayı düşünüyorum.Gaming sistem mi bu ? Eğer öyle ise 7800x3d bir sistem bakalım.
Daha bölüme başlamadım pahalnmadan alayım diyorum.Gaming sistem mi bu ? Eğer öyle ise 7800x3d bir sistem bakalım.
İş amaçlı hangisi daha iyi bilmiyorum. Yani ağır mühendislik programları falan kullanıyorsanız o işlemci karşılaştırmalarını pek bilmiyorum ama 7800x3d gaming anlamında daha iyidir. Sıcaklıkları da daha düşüktür. Ayrıca 4090 a cikabilme ihtimaliniz var