Neler Yeni

Bu sistem nasıl ? Uyumsuzluk var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih
Bütçe
70000
İşlemci (CPU): AMD Ryzen 7 7800X3D
Ekran Kartı (GPU): NVIDIA RTX 5070
Anakart: ASUS TUF Gaming B650-Plus WiFi
RAM: 32 GB DDR5 6000MHz CL30 (2x16GB)
Depolama: 1 TB NVMe SSD (Samsung 980 Pro)
Güç Kaynağı (PSU): 750W 80+ Gold (Corsair RM750e)
Kasa: Deepcool Matrexx 55 (RGB)
Soğutucu: Noctua NH-D15

Yapay zekaya göre 5 sene sorunsuz kullanabileceğim oyun-yayın-kayıt yapabilecek bir sistem gelecek nesildeki oyunları bile ultra da oynayabilirmişim. Sizin görüşleriniz neler ? Artı olarak bunları ayrı ayrı sipariş edip öyle mi toplatayım yoksa hepsini tek bir yerden mi ?

Free4Life

80+
Saf güç falan kalmadı artık bitti o devir. Dlss aç oyna grafik kaybı çok azaldı. Alınır bir sistem gibi duruyor. Defolu ekran kartı olmamasına dikkat et kontrolünü yap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5070 almanı önermem saf güç anlaminda güçlü değil
MSI olan videoyu bende izledim karşılaştırmayı ancak MSI da stok sorunlar var sanırım hiçbir yerde stokta ürün yok diyebilirim şuanda da mevcut kullandığım aynı markaya ait ve 2017 de toplamıştım herhangi bir arıza vermedi ondan dolayı onu seçtim sizin öneriniz nedir ?

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Eren Bilal Cihan
Saf güç falan kalmadı artık bitti o devir. Dlss aç oyna grafik kaybı çok azaldı. Alınır bir sistem gibi duruyor. Defolu ekran kartı olmamasına dikkat et kontrolünü yap.
Saf güç dlss cart curt geç kart çok pahalı şuan almak mantıksız.

Free4Life

80+
MSI olan videoyu bende izledim karşılaştırmayı ancak MSI da stok sorunlar var sanırım hiçbir yerde stokta ürün yok diyebilirim şuanda da mevcut kullandığım aynı markaya ait ve 2017 de toplamıştım herhangi bir arıza vermedi ondan dolayı onu seçtim sizin öneriniz nedir ?
Hocam ben de önerimi yapayım. Artık yeni nesil hiç bir oyun saf güç gerektirmeyecek bundan emin olabilirsin. 2013 yapımı gta 5'e bile martta dlss ve rtx geliyor. İşler artık teknolojiye yatırımla dönüyor. AMD devri başlamadan bitti. Burda haterlık falan yok adamlar teknolojiyi yapamadı, driver hataları vs. derken nvidia farkını gösterdi yine. Saf güç önereyim 1080ti var istersen :D

Benned

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Nevzat Bahadır
İşlemci (CPU): AMD Ryzen 7 7800X3D
Ekran Kartı (GPU): NVIDIA RTX 5070
Anakart: ASUS TUF Gaming B650-Plus WiFi
RAM: 32 GB DDR5 6000MHz CL30 (2x16GB)
Depolama: 1 TB NVMe SSD (Samsung 980 Pro)
Güç Kaynağı (PSU): 750W 80+ Gold (Corsair RM750e)
Kasa: Deepcool Matrexx 55 (RGB)
Soğutucu: Noctua NH-D15

Yapay zekaya göre 5 sene sorunsuz kullanabileceğim oyun-yayın-kayıt yapabilecek bir sistem gelecek nesildeki oyunları bile ultra da oynayabilirmişim. Sizin görüşleriniz neler ? Artı olarak bunları ayrı ayrı sipariş edip öyle mi toplatayım yoksa hepsini tek bir yerden mi ?
5000 serisini bu yıl sonuna kadar almanı önermem çok yarım yamalak çıkmış bir kart serisi çok fazla hatası var ürünlerin defolu gelme riski var en büyük sorunu ise stok, olması gerekenden gereksiz bi şekilde 2 3 kat fazlasına satılıyor şu an yerinde olsam 4090 koyardım ama illa 5000 serisi istiyorsan ortalama bi ekran kartı al yıl sonuna kadar idare et kasımda zaten indirimler başlar eylül ekim gibi kullandığın kartını 2. elden satışa çıkarırsın kasımda indirimli ve hataları giderilmiş bir 5000 serisi ile yoluna bakarsın şahsen benim tercihim bu yönde olurdu

Top Bottom