Neler Yeni

Bu Sistem Ne Oynatır?

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
Merhabalar :) Bu sistem hangi oyunları kaç fpsde oynatır?

Intel Core 2 Quad Q8300 2.50 GHz
GTX 650 1 GB
4 GB Ram 800 MHz

Bunların dışında birde dün Alien: Isolation aldım indirimdeydi aldım oynarım diye. Steam zaten ortalama gereksinimleri koyuyor diye biliyorum. Bunda kaç FPS alırım?

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Merhabalar :) Bu sistem hangi oyunları kaç fpsde oynatır?

Intel Core 2 Quad Q8300 2.50 GHz
GTX 650 1 GB
4 GB RAM 800 MHz

Bunların dışında birde dün Alien: Isolation aldım indirimdeydi aldım oynarım diye. Steam zaten ortalama gereksinimleri koyuyor diye biliyorum. Bunda kaç FPS alırım?
ps3 e de çıkan bir oyun büyük ihtimalle rahatlıkla oynarsın öneri olarak yakuza 0 ve yakuza kiwami olabilir alttaki sistem özellikleriyle 45 fps civarı yakuza 0 ı oynamıştım yakuza kiwami 1 ve yakuza 0 aynı grafik motorunu kullanıyor yani büyük ihtimalle sorun çıkarmaz bioshock infinite de oynayabilirsin iyi bir oyun bence

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
kardeşim steamdeki değerler ortalama ama şöyle bir şey var örnekle anlatim ben leptop kullanıyom pubg steam özellikleri rahatça karşılıyor ama oyun kasıyor

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim steamdeki değerler ortalama ama şöyle bir şey var örnekle anlatim ben leptop kullanıyom PUBG steam özellikleri rahatça karşılıyor ama oyun kasıyor
Zaten minimum olduğu için kasma olur biliyorum. Ama en azından 30-40 FPS alsam yeterli en düşük ayarlarda.
ps3 e de çıkan bir oyun büyük ihtimalle rahatlıkla oynarsın öneri olarak yakuza 0 ve yakuza kiwami olabilir alttaki sistem özellikleriyle 45 fps civarı yakuza 0 ı oynamıştım yakuza kiwami 1 ve yakuza 0 aynı grafik motorunu kullanıyor yani büyük ihtimalle sorun çıkarmaz bioshock infinite de oynayabilirsin iyi bir oyun bence
Teşekkür ederim bakıyorum oyuna.

Top Bottom