Güzel sistem alınır dostum anakartı 4 slotlu ram kanalına sahip anakart öneririm ileriye dönük açısından bütçeniz varsa.Arkadaşlar bugün içerisinde almam lazım sizce bu sistem iyi mi? Fiyatı 4300₺ ve üstüne daha da çıkamam. Teşekkürler şimdiden. Alıntıyı görüntüle
O nasıl oluyor pek anlamıyorum bu işlerdenAlınır, güzel sistem.
Ama keşke çift bellek kullansaydılar.
Beni bu sistem 2 sene idare etse yeter sonrasında üstüne ekleyebilirim. 2 sene için yeterli mi sence pek anlamıyorumGüzel sistem alınır dostum anakartı 4 slotlu ram kanalına sahip anakart öneririm ileriye dönük açısından bütçeniz varsa.
Oho 3-5 yıl götürür sizi rahat merak etmeyin.Beni bu sistem 2 sene idare etse yeter sonrasında üstüne ekleyebilirim. 2 sene için yeterli mi sence pek anlamıyorum
1 adet 16GB kullanmışlar, eğer 2 tane 8 GB kullansaydılar biraz daha fazla fps alabilirsin.O nasıl oluyor pek anlamıyorum bu işlerden
Bu sistemin en az 3 senesi var, için rahat olsun.Beni bu sistem 2 sene idare etse yeter sonrasında üstüne ekleyebilirim. 2 sene için yeterli mi sence pek anlamıyorum
10-20 fps gibi artış görülür.1 adet 16GB kullanmışlar, eğer 2 tane 8 GB kullansaydılar biraz daha fazla fps alabilirsin.
Oyundan oyuna değişiyor, kimisinde 2-3 fps oynuyor ancak dediğin gibi iyi bir performans artışı sağlıyor.10-20 fps gibi artış görülür.
Güzel sistem alınır en az 3-4 yıl giderArkadaşlar bugün içerisinde almam lazım sizce bu sistem iyi mi? Fiyatı 4300₺ ve üstüne daha da çıkamam. Teşekkürler şimdiden. Alıntıyı görüntüle