Barisbirinci
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Hocam rekabetçi oyunlar oynicaksanız alın bence hiç düşünmeden bide monitör varmıSSD 1 tb ve anakartı B-550M yapıp özelleştirdim.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam rekabetçi oyunlar oynicaksanız alın bence hiç düşünmeden bide monitör varmı
Hocam mesaj şimdi gördümHocam mesaj attmışsınızda bişi yazmamışsın![]()
sağlam sistem sağlam fiyat gibi geldi bana hocamSSD 1 tb ve anakartı B-550M yapıp özelleştirdim.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Kaç hz aldınızMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet var 3 sene önce sistem alırken monitör almıştım şimdi sistem biraz çöp olunca kasayı değiştirmek istiyorum sadece
144 hz almıştımKaç hz aldınız
Hocam bu sisteme 240hz çok iyi giderdi144 hz almıştım
Valla sistem bana da iyi geldi çok ortada kaldıgım için tartışmaya açayım dedim herkes alınır diyorsağlam sistem sağlam fiyat gibi geldi bana hocam
SSD 1 tb ve anakartı B-550M yapıp özelleştirdim zaten 19 k falan yapıyor toplamdagüzel sistem anakartı yükselt 2tb wd blue yapıştır geç olmadı
Giderdi fakaf 2019 da 240 hz almak hayaldi. Şartlar o kadar oldu. Şuan alsam tabii ki 240 dan aşagı almazdım fakat ilerleyen zamanlarda umarımHocam bu sisteme 240hz çok iyi giderdi
Alınır sistem efso ama bi 240hz monitör update gelirse efsane olurValla sistem bana da iyi geldi çok ortada kaldıgım için tartışmaya açayım dedim herkes alınır diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
SSD 1 tb ve anakartı B-550M yapıp özelleştirdim zaten 19 k falan yapıyor toplamda
Şu an kullandığınız monitör nedir link atabilirmisinizValla sistem bana da iyi geldi çok ortada kaldıgım için tartışmaya açayım dedim herkes alınır diyor
SSD 1 tb ve anakartı B-550M yapıp özelleştirdim zaten 19 k falan yapıyor toplamda
Giderdi fakaf 2019 da 240 hz almak hayaldi. Şartlar o kadar oldu. Şuan alsam tabii ki 240 dan aşagı almazdım fakat ilerleyen zamanlarda umarım