Neler Yeni

Bu Sistemden Hangi Parçaları Kısabilirim

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Herkese Merhaba

Başlıkta Belirttiğim gibi 3-4 ay önce 14-15k arası bir sistem almak istiyordum tam alacakken telefonum arızalandı telefon almak zorunda kaldım şimdi yine aynı parayı biriktirdim ama fiyatlar uçmuş sizce bu sistemden hangi parçaları kısarsak çok performans kaybı olmadan bütçeyi düşürebiliriz
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ekran Kartı
İşlemci
Anakart
Kasa
Güç Kaynağı
Ram
SSD
Soğutucu
-------
Birde Kasa 6x12 4x12'ye göre daha ucuz sistemde bir sıkıntı yaratır mı Teşekkürler

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Yiğit
Herkese Merhaba

Başlıkta Belirttiğim gibi 3-4 ay önce 14-15k arası bir sistem almak istiyordum tam alacakken telefonum arızalandı telefon almak zorunda kaldım şimdi yine aynı parayı biriktirdim ama fiyatlar uçmuş sizce bu sistemden hangi parçaları kısarsak çok performans kaybı olmadan bütçeyi düşürebiliriz
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ekran Kartı
İşlemci
Anakart
Kasa
Güç Kaynağı
Ram
SSD
Soğutucu
-------
Birde Kasa 6x12 4x12'ye göre daha ucuz sistemde bir sıkıntı yaratır mı Teşekkürler
aslına bakarsanız sorun yaşatma ihtimali düşük olan bir iki parça seçip bunları sahibindenden paramgüvende ile satın alırsanız sistemi bozmadan alıp kullanabilirsiniz diye düşünüyorum tabii parçalar sıfır olacak diye bir takıntı yoksa

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aslına bakarsanız sorun yaşatma ihtimali düşük olan bir iki parça seçip bunları sahibindenden paramgüvende ile satın alırsanız sistemi bozmadan alıp kullanabilirsiniz diye düşünüyorum tabii parçalar sıfır olacak diye bir takıntı yoksa
hocam son zamanlarda çok fazla stokculuk olduğu için neredeyse sıfır ile aynı fiyattalar düşük fiyat olanlar sorunlu olabiliyor

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Yiğit
hocam son zamanlarda çok fazla stokculuk olduğu için neredeyse sıfır ile aynı fiyattalar düşük fiyat olanlar sorunlu olabiliyor
ben henüz arkadaşım için bi sistem topluyorum ve tüm parçaları araştırıp sahibinden sitesinden satın aldık yarı yarıya tasarruf ettik paramgüvende %10 bir komisyon kesiyor fakat ürün size arızalı ulaşırsa geri iade etmenize olanak sağlıyor bu sayede şehir dışı alımlarda da hiç sorun yaşamadık

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
ben henüz arkadaşım için bi sistem topluyorum ve tüm parçaları araştırıp sahibinden sitesinden satın aldık yarı yarıya tasarruf ettik paramgüvende %10 bir komisyon kesiyor fakat ürün size arızalı ulaşırsa geri iade etmenize olanak sağlıyor bu sayede şehir dışı alımlarda da hiç sorun yaşamadık
Tamamdır dostum fikrini değerlendireceğim sence hangi parçaları oradan almalıyım

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
ekran kartı düşürülebilir bence daha uygun fiyatlı bir rtx tercih edebilirsiniz tabi amd fetişiniz yoksa

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
ekran kartı düşürülebilir bence daha uygun fiyatlı bir rtx tercih edebilirsiniz tabi amd fetişiniz yoksa
hocam amd daha performanslı diye biliyorum mesela aynı fiyata 3060 var 6600xt önde oluyor her zaman

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Yiğit
Tamamdır dostum fikrini değerlendireceğim sence hangi parçaları oradan almalıyım
ramlerin gönderimi en sorunsuz gönderim oldu bizim için biraz pazarlıkla yarı yarıya almıştık aynı şekilde ssd ve hdd alırken de fiyat farkı bariz oluyor bu parçaları değerlendirip araştırıp uygun fiyata denk getirebilirsin

mythrowib

80+ Silver
Herkese Merhaba

Ekran Kartı
İşlemci
Anakart
Kasa
Güç Kaynağı
Ram
SSD
Soğutucu
-------
Ram,ssd,psu değişir fiyat düşürmek için ama kaliteli seçtiğin için pek önermiyorum. Rami daha ucuz bir şey alabilirsin o.c yapmazsan d30 alabilirsin. Ssd max 100-150 kazandırır psudan 300-400 düşer belki. Anakartı galax yaparsanda bi 200 civarı düşer ama sıkıntı çıkmazsa msi kalabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yine o kelimeyi söyleyeceğim ben olsam hazır sistem beklerdim

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Ram,ssd,psu değişir fiyat düşürmek için ama kaliteli seçtiğin için pek önermiyorum. Rami daha ucuz bir şey alabilirsin o.c yapmazsan d30 alabilirsin. Ssd max 100-150 kazandırır psudan 300-400 düşer belki. Anakartı galax yaparsanda bi 200 civarı düşer ama sıkıntı çıkmazsa msi kalabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yine o kelimeyi söyleyeceğim ben olsam hazır sistem beklerdim
Hocam Bekleye bekleye ucuyor fiyatlar hep bütçemin ya üsti ya çok altı sistemler geliyor

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
T6 alacağın için temiz tray r5 5600 alman daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,002,959
Üyeler
158,929
Son üye
samoi
Top Bottom