Benchmark videolarına bakarak bunu anlayabilirsinSistemim tam tamına imzamda. 27 bin TL'ye düşen 3090'ı alırsam ne kadar performans alabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
PSU 650W bu arada.
Bilgim yok ama PSU yeterli olmayabilir.Benchmark videolarına bakarak bunu anlayabilirsin
O Ekran kartı için minimum 750w psuSistemim tam tamına imzamda. 27 bin TL'ye düşen 3090'ı alırsam ne kadar performans alabilirim?
PSU 650W bu arada.
Darboğaz olur o işlemciyle sonradan yükseltirim diyorsan alabilirsin 3090 yada 3080/Ti ile işlemcide alabilirsinİşlemci beslermi peki?
Bence bu sistem için almaya hiç gerek yok. Bu sekildede sizi yıllarca rahat götürür. Ama illaki 3090 alacağım diyorsanız tüm sistemi satıp yeni parçalar ile toplamanız tavsiyemdir. Çünkü işlemci darboğaz yapar PSU yetmez gerçi sadece ikisini değiştirirseniz de sıkıntı olmaz.Sistemim tam tamına imzamda. 27 bin TL'ye düşen 3090'ı alırsam ne kadar performans alabilirim?
PSU 650W bu arada.
Önümüzdeki sene 100 bin TL ile bir bilgisayar toplayacam ona takarım.Bence bu sistem için almaya hiç gerek yok. Bu sekildede sizi yıllarca rahat götürür. Ama illaki 3090 alacağım diyorsanız tüm sistemi satıp yeni parçalar ile toplamanız tavsiyemdir. Çünkü işlemci darboğaz yapar PSU yetmez gerçi sadece ikisini değiştirirseniz de sıkıntı olmaz.
İyi olur hocam.Önümüzdeki sene 100 bin TL ile bir bilgisayar toplayacam ona takarım.
Hocam 2. Elde 9k falan eder galiba.He birde bendeki kartı kaç liraya satabilirim 1.5 ay kullandım mining vesaire yapmadım tam güce de çok sokmadım.