Neler Yeni

Bu Sisteme Çift Monitör Yapabilirmiyim?

cskndg00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Coşkun Dağ
Öncelikle Günaydın Arkadaşlar benim
Ryzen 5 2400G
Corsair vengance lpx 8gb 3000mhz ram
Asus a320M-EX Gaming ddr4 anakart
128gb m2 ssd
750 gb hdd 7200rpm li bir sistemim var ekran kartı kullanmıyorum anakartta bir hdmi birde dvi girişi mevcut hdmi girişini vga dönüştürücü ile şuanda 60hz 1600x900 monitörümde kullanıyorum fakat dvi girişi boş duruyor diğer bir eski philips lcd ekran bir monitörüm var onuda vga to dvi dönüştürücü ile oraya bağlasam apu sistemde çift monitör yapabilrmiyim 1.ekranda oyun 2.ekranda chrome spotify falan olcak performans düşermi?

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
Yapabilirsiniz.
Chrome, Spoti, Youtube, discord gibi şeylerde performans kaybınız olmaz. Olsa da yok denecek kadar az olur.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Tabii ki yapabilirsiniz.

Pek bir performans kaybınız olmaz ağır şeyler yapmadığınız sürece.

Çift ekrana alışmak bir tık sıkıntılı ayrıca ya. Kullanım rahatlığı var ama ben dün akşam söktüm alıştığım tek ekran daha rahat diye.

cskndg00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Coşkun Dağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabii ki yapabilirsiniz.

Pek bir performans kaybınız olmaz ağır şeyler yapmadığınız sürece.

Çift ekrana alışmak bir tık sıkıntılı ayrıca ya. Kullanım rahatlığı var ama ben dün akşam söktüm alıştığım tek ekran daha rahat diye.
Yapabilirsiniz.
Chrome, Spoti, Youtube, discord gibi şeylerde performans kaybınız olmaz. Olsa da yok denecek kadar az olur.
tmm teşekkürler peki önerebileceğiniz uygun kaliteli dvi vga dönüştürücü varmı

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Öncelikle Günaydın Arkadaşlar benim
Ryzen 5 2400G
Corsair vengance lpx 8gb 3000mhz ram
Asus a320M-EX Gaming ddr4 anakart
128gb m2 ssd
750 gb hdd 7200rpm li bir sistemim var ekran kartı kullanmıyorum anakartta bir hdmi birde dvi girişi mevcut hdmi girişini vga dönüştürücü ile şuanda 60hz 1600x900 monitörümde kullanıyorum fakat dvi girişi boş duruyor diğer bir eski philips lcd ekran bir monitörüm var onuda vga to dvi dönüştürücü ile oraya bağlasam apu sistemde çift monitör yapabilrmiyim 1.ekranda oyun 2.ekranda chrome spotify falan olcak performans düşermi?
Yapabilirsiniz performans kaybı olursada çok ciddi bir performans kaybı olmaz. Ama bana göre bu sisteme çift monitör saçma.

Top Bottom