550W yeterli 600W tadından yenmez.
XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 600W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI550W öneriyor AMD ama alabiliyorsanız 600,650W alın derim kesinlikle.550 Watt yeter, biraz daha yüksek olursa daha iyi olur tabii, ileriye dönük olması açısından.Yeter ama 600w oneririm
Alabilirsiniz kaliteli psuXIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 600W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI
Bu alınır mı ?
Alınır ama bir tık sesli çalışıyor diyorlar. Çok sorun olacağını sanmam.XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 600W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI
Bu alınır mı ?
Alınır, güvenilir ama eski model diye biliyorum bu, yenisi var denildi bir yerde ama yenisini göremedim ben. Fiyatı nedir bu PSU'nun?XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 600W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI
Bu alınır mı ?
387 TLAlınır, güvenilir ama eski model diye biliyorum bu, yenisi var denildi bir yerde ama yenisini göremedim ben. Fiyatı nedir bu PSU'nun?
Başka marka model vardır elbet ama çok bilmiyorum piyasayı. Kötü değil tabii ki dediğiniz PSU.387 TL
Hocam peki psu 550 watt alsam bir sıkıntı olur mu ?Başka marka model vardır elbet ama çok bilmiyorum piyasayı. Kötü değil tabii ki dediğiniz PSU.
Sanmıyorum ama her zaman gereken güçten biraz daha yükseğini öneriyoruz, ileriye dönük olması açısından. 600-650 Watt olması daha iyi.Hocam peki PSU 550 watt alsam bir sıkıntı olur mu ?