Neler Yeni

Bu sistemi aldim pisman olmali miyim

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
aklıma kürt düştü pişman olmalı miyim
Ezbircime

12K'a 2060 düşük kalmış bence ama şu anki piyasa hakkında pek bilgim yok 1660superi 10K'a sattıklarına göre iyi sistem gibi duruyor.

Kenza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Tunahan
Aklım RX6600 kaldığı için böyle bir konu açtım :(

ByKayseriLi

80+ Bronze
Aldıktan sonra konu açıyorsunuz ya acayip uyuz oluyorum. Bunları almadan önce soracaksınız bütçenizi de yazıp yeni konu açacaksınız zibilyon tane öneri gelir istediğinizi alırdınız. Şimdi aldıktan sonra da yani foruma gelip konu açmak çok saçma geliyor bana.

Kenza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Tunahan
Aldıktan sonra konu açıyorsunuz ya acayip uyuz oluyorum. Bunları almadan önce soracaksınız bütçenizi de yazıp yeni konu açacaksınız zibilyon tane öneri gelir istediğinizi alırdınız. Şimdi aldıktan sonra da yani foruma gelip konu açmak çok saçma geliyor bana.
Dostum konularıma bakarsan zatne bu sistemi bu forumdan öneri almışım 1.

Zaten bu saatten sonra birsey değişmeyecek aklıma takıldı pişman olmalı miyim ekstra öneri gelir belki biri içimi rahatlatır muhabbet döner forumların amacı zaten bu 2.

Ne istiyorsun herkes herseyi lak diye hallediversin mi forumlar zaten muhabbet dönsün diye var.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Bende konuyu ne zaman açmaları gerektiğini söyleyen insanlara sinir oluyorum. Sistemi aldıktan sonra konuyu açamaz diye bir şey mi var ?
Konu sahibine:
Hocam kafanıza fazla takmayın güle güle kullanın derim.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Bende konuyu ne zaman açmaları gerektiğini söyleyen insanlara sinir oluyorum. Sistemi aldıktan sonra konuyu açamaz diye bir şey mi var ?
Konu sahibine:
Hocam kafanıza fazla takmayın güle güle kullanın derim.

Bir sistemi aldıktan sonra gelipte foruma sormanın ne anlamı var? Biz burada keşke almasaydın o sistem b*k kaka desek geri mi iade edecek yani? Kendisini tatmin etmek için konu açıyorlar. Çok var böyleleri. Adam almış sistemi evine gelmiş kargoyla hemen gelip foruma konu açıyor. Yahu sistemin gelmiş artık tak fişe kullanmaya başla. Ne yani biz burada çöpe at desek camdan aşağı çöpe mi atacaksınız? Abuk subuk işler yemin ederim ya.

Kenza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Tunahan
Bir sistemi aldıktan sonra gelipte foruma sormanın ne anlamı var? Biz burada keşke almasaydın o sistem b*k kaka desek geri mi iade edecek yani? Kendisini tatmin etmek için konu açıyorlar. Çok var böyleleri. Adam almış sistemi evine gelmiş kargoyla hemen gelip foruma konu açıyor. Yahu sistemin gelmiş artık tak fişe kullanmaya başla. Ne yani biz burada çöpe at desek camdan aşağı çöpe mi atacaksınız? Abuk subuk işler yemin ederim ya.
Ya sen okumadan mi yazıyorsun diyorum ki 1.5 hafta oldu evet zaten kendimi tatmin etmek için konu acıyorum ama sanane bunu dedirttin en son sanane forumda herkes konu açabilir seni niye gerdi bu kadar anasını bu konudan memnun değilsen cevaplama daha fazla bildirim alıp canını sıkma kısacası defol. Birsey demiyim dedikçe gel bana laf at diyorsun...

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
ben 11500 tl ye rx 6600 i5 11400 lü sistem lmıştım monitörle 12560 tl ye geldim şuan satsam 2 katı
bu aldığınız sistem gün geçtikçe değerlenir bence elmas değerinde diyebilirim sistem günümüz oyunlarını da falan sıkıntı çıkarmaz 11k ya şuanda 2060 sistem kötü değil bence

ByKayseriLi

80+ Bronze
Ya sen okumadan mi yazıyorsun diyorum ki 1.5 hafta oldu evet zaten kendimi tatmin etmek için konu acıyorum ama sanane bunu dedirttin en son sanane forumda herkes konu açabilir seni niye gerdi bu kadar anasını bu konudan memnun değilsen cevaplama daha fazla bildirim alıp canını sıkma kısacası defol. Birsey demiyim dedikçe gel bana laf at diyorsun...
Erkek mi kesildin başıma? Canımı sıkma falan. Kaç yaşındasın? İşine bak git kendini başka forumda tatmin et.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Arkadaşlar aşağıdaki sistemi aldım yok dah iyisi alınırdı o fiyata diyen çıktı aklıma kürt düştü pişman olmalı miyim

Intel Core i5 11400F/ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/Alıntıyı görüntüle
Ben hâlâ aklına düşen kürtü düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Erkek mi kesildin başıma? Canımı sıkma falan. Kaç yaşındasın? İşine bak git kendini başka forumda tatmin et.
Gereksiz yükselme. En başta sen saldırmışsın. Böyle konu açan çok var ama ilk defa birine saldırıldığını görüyorum.

Kenza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Tunahan
Evet tescillenmiş oldu okumadan yazıyorsun sana bildirim alıp canını sıkma demişim canımı sıkma değil:) tatmin etmeyi bırakta okuyarak yaz.

Ben hâlâ aklına düşen kürtü düşünüyorum.

Gereksiz yükselme. En başta sen saldırmışsın. Böyle konu açan çok var ama ilk defa birine saldırıldığını görüyorum.
Hocam yoldan geçerken düştü 😀

Top Bottom