Ezbircimeaklıma kürt düştü pişman olmalı miyim
Dostum konularıma bakarsan zatne bu sistemi bu forumdan öneri almışım 1.Aldıktan sonra konu açıyorsunuz ya acayip uyuz oluyorum. Bunları almadan önce soracaksınız bütçenizi de yazıp yeni konu açacaksınız zibilyon tane öneri gelir istediğinizi alırdınız. Şimdi aldıktan sonra da yani foruma gelip konu açmak çok saçma geliyor bana.
Bende konuyu ne zaman açmaları gerektiğini söyleyen insanlara sinir oluyorum. Sistemi aldıktan sonra konuyu açamaz diye bir şey mi var ?Aldıktan sonra konu açıyorsunuz ya acayip uyuz oluyorum. Bunları almadan önce soracaksınız bütçenizi de yazıp yeni konu açacaksınız zibilyon tane öneri gelir istediğinizi alırdınız. Şimdi aldıktan sonra da yani foruma gelip konu açmak çok saçma geliyor bana.
Bende konuyu ne zaman açmaları gerektiğini söyleyen insanlara sinir oluyorum. Sistemi aldıktan sonra konuyu açamaz diye bir şey mi var ?
Konu sahibine:
Hocam kafanıza fazla takmayın güle güle kullanın derim.
Ya sen okumadan mi yazıyorsun diyorum ki 1.5 hafta oldu evet zaten kendimi tatmin etmek için konu acıyorum ama sanane bunu dedirttin en son sanane forumda herkes konu açabilir seni niye gerdi bu kadar anasını bu konudan memnun değilsen cevaplama daha fazla bildirim alıp canını sıkma kısacası defol. Birsey demiyim dedikçe gel bana laf at diyorsun...Bir sistemi aldıktan sonra gelipte foruma sormanın ne anlamı var? Biz burada keşke almasaydın o sistem b*k kaka desek geri mi iade edecek yani? Kendisini tatmin etmek için konu açıyorlar. Çok var böyleleri. Adam almış sistemi evine gelmiş kargoyla hemen gelip foruma konu açıyor. Yahu sistemin gelmiş artık tak fişe kullanmaya başla. Ne yani biz burada çöpe at desek camdan aşağı çöpe mi atacaksınız? Abuk subuk işler yemin ederim ya.
RX6600 fps anlamında rtx2060 in açık şekilde üzerinde. Neredeyse 3060 la eşitAklım RX6600 kaldığı için böyle bir konu açtım
Erkek mi kesildin başıma? Canımı sıkma falan. Kaç yaşındasın? İşine bak git kendini başka forumda tatmin et.Ya sen okumadan mi yazıyorsun diyorum ki 1.5 hafta oldu evet zaten kendimi tatmin etmek için konu acıyorum ama sanane bunu dedirttin en son sanane forumda herkes konu açabilir seni niye gerdi bu kadar anasını bu konudan memnun değilsen cevaplama daha fazla bildirim alıp canını sıkma kısacası defol. Birsey demiyim dedikçe gel bana laf at diyorsun...
Ben hâlâ aklına düşen kürtü düşünüyorum.Arkadaşlar aşağıdaki sistemi aldım yok dah iyisi alınırdı o fiyata diyen çıktı aklıma kürt düştü pişman olmalı miyim
Intel Core i5 11400F/ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/Alıntıyı görüntüle
Gereksiz yükselme. En başta sen saldırmışsın. Böyle konu açan çok var ama ilk defa birine saldırıldığını görüyorum.Erkek mi kesildin başıma? Canımı sıkma falan. Kaç yaşındasın? İşine bak git kendini başka forumda tatmin et.
Evet tescillenmiş oldu okumadan yazıyorsun sana bildirim alıp canını sıkma demişim canımı sıkma değil tatmin etmeyi bırakta okuyarak yaz.Erkek mi kesildin başıma? Canımı sıkma falan. Kaç yaşındasın? İşine bak git kendini başka forumda tatmin et.
Hocam yoldan geçerken düştüBen hâlâ aklına düşen kürtü düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gereksiz yükselme. En başta sen saldırmışsın. Böyle konu açan çok var ama ilk defa birine saldırıldığını görüyorum.