amd ekran kartlarına öyle diyorlar fakaten kötü iade edersin yada değiştirirsin.
bu sistemi aldım da bu driver sorun falan diyolar çok sorun olur mu o bana ya iade ediyim mi? sistem 13k ya geldi bana vade farkıyla bu arada
yani ben geldiği gibi takıp dying light falan oynayamam demiamd ekran kartlarına öyle diyorlar fakaten kötü iade edersin yada değiştirirsin.
windowsu kur belki fredoss geliryani ben geldiği gibi takıp dying light falan oynayamam demi
Takar driverı indirip kurar direk oynarsın . Rx6000 serisinde parçalarda sorun olmadıkça wattman hatası Alman çok düşük olasılık.yani ben geldiği gibi takıp dying light falan oynayamam demi
güncelleme dediğin aygıt yöneticisinde sürücüyü güncelle mi?hocam düzenli güncellemeleri yapasanız %95 sorunsuz çalışır
Mesaj otomatik birleştirildi:
windowsu kur belki fredoss gelir
ordan yapma eski sürücüyü indirir fln sonra sorun çıkarırgüncelleme dediğin aygıt yöneticisinde sürücüyü güncelle mi?
2 HAFTA MIordan yapma eski sürücüyü indirir fln sonra sorun çıkarır
burdan indir sonra uygulamadan 2 haftada bir kontrol et
hocam allah sizden razı olsun ben de o kadar bok atılınca dedim herhalde her 2 3 saatte bir geliyor bu hata içime su serptiniz gerçektenordan yapma eski sürücüyü indirir fln sonra sorun çıkarır
burdan indir sonra uygulamadan 2 haftada bir kontrol et
Çok güzünüzde büyütmeyin uygulamaya girip ayarlar düğmesine basın ordan güncellemeleri kontrol et diyin o bulur . İndire basın inince de kur diyin . Kurduktan sonra yeniden başlatın PC yi oldu bitti . Her zaman 2 haftada bir gelmez bazen 2 ay sonra gelir bazen 1 ay sonra .2 HAFTA MI
Bu bahsettiğim o indirdiğiniz driver içinde yapılıyor .Çok güzünüzde büyütmeyin uygulamaya girip ayarlar düğmesine basın ordan güncellemeleri kontrol et diyin o bulur . İndire basın inince de kur diyin . Kurduktan sonra yeniden başlatın PC yi oldu bitti . Her zaman 2 haftada bir gelmez bazen 2 ay sonra gelir bazen 1 ay sonra .
Parçalar kaliteli ve güçlü . Fiyatıda gayet iyi .sistem iyi mi bu arada
ben sorun yaşadım 6600xtde tam sistemim imzamda var illallah ettirdi bana
bu sistemi aldım da bu driver sorun falan diyolar çok sorun olur mu o bana ya iade ediyim mi? sistem 13k ya geldi bana vade farkıyla bu arada
ramler de ve ya başka parçalarda sorun olmadığına emin misiniz ? Ramler oc mu yapıldı ? Kart için hangi sürücü kurulu ?ben sorun yaşadım 6600xtde tam sistemim imzamda var illallah ettirdi bana