Gördüm fakat 10 gün sonra çıkacağını söyledi ve ddr5 olmayacak galibaDonanim arşivi imzalı sistemi bekle bence uygun fiyata olur tahminimce 4060 ti 16gb 7500f kullanicak
Ddr5 neden mantıklı değil açıklarmısınDaha uygun ddr4 sistemler var bence onlara da bir bak derim, ddr5 şu an pek mantıklı değil gibi, yine de senin tercihin
Sistem önerilerine de açığım , oyun oynamak amacıyla alacağım. Piyasadaki oyunları kaliteli bir şekilde oynayacağım ve uzun süre beni götürebilecek bir sistem biliyorsan önerebilirsin bütçem 30kDaha uygun ddr4 sistemler var bence onlara da bir bak derim, ddr5 şu an pek mantıklı değil gibi, yine de senin tercihin
Merhaba arkadaşlar Bu sistemi almayı düşünüyorum sizce alınır mı veya önerebileceğiniz bundan iyi sistem var mı yardımcı olur musunuz.
Bütçem 30k
Evet aynı sistemler zaten tek farkı ram diye biliyorumSinerji Future Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Gaming X Slim White 16GB RTX4070Ti Super Oyun bilgisayarı
Sinerji Future Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Gaming X Slim White 16GB RTX4070Ti Super Oyun bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Daha ucuz
6800li sistemler de gördüm ama hayatımda hiç amd ekran kartı kullanmadım bazıları da sorunları olduğunu söylüyor driver ve oyun sorunları. Bu yüzden sıcak bakmıyorum pek8gb vram mutlu etmez al geç hocamHAQQUS-GEN XIV / RYZEN 5 7600X / RX 7900XTX / 1 TB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM
HAQQUS-GEN XIV / RYZEN 5 7600X / RX 7900XTX / 1 TB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
herkes de olan şeyler değil hocam onlar , Nvidia ya göre daha çok oluyor ama AMD kartlar da gerçekten hem uygun hem VRAM için güzel6800li sistemler de gördüm ama hayatımda hiç amd ekran kartı kullanmadım bazıları da sorunları olduğunu söylüyor driver ve oyun sorunları. Bu yüzden sıcak bakmıyorum pek
Hocam bende sizinle aynı bütçede sistem arıyorum uzun zamandır da araştırıyorum ben bunlardan birini alacağım yüksek ihtimal. Yinede sizde araştırıp bakın isterseniz.6800li sistemler de gördüm ama hayatımda hiç amd ekran kartı kullanmadım bazıları da sorunları olduğunu söylüyor driver ve oyun sorunları. Bu yüzden sıcak bakmıyorum pek
Ekran kartı hariç diğer bileşenler kötü değil mi bu sistemdeHocam bende sizinle aynı bütçede sistem arıyorum uzun zamandır da araştırıyorum ben bunlardan birini alacağım yüksek ihtimal. Yinede sizde araştırıp bakın isterseniz.
https://www.gaming.gen.tr/urun/292856/epic-6800-intel-i5-12400f-msi-radeon-rx-6800-gaming-z-trio-16g-v1-16gb-16gb-ram-500gb-ssd-
gaming-bilgisayar/ https://www.gaming.gen.tr/urun/3332...-16g-v1-16gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/