Neler Yeni

Bu sistemi iade etmelimiyim?

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
beyler bu sistemi gamegaraj dan aldım kutusunu daha açmadım ama parçaları içime hiç sinmedi.iade etsem başka ne alacağım diye düşünüyorum fikir verebilirmisiniz
aynı sistemi alan forumdan bir arkadaşla konuştum kasa çok kötü sıvı soğutucu sığmamış ön tarafa takmışlar falan dedi
1735496505415.png

açıkçası şuan yeni sistem almak istesem 5000 serisini beklerdim. tabi bütçeni aşarsa gerek yok. onun dışında sistem gayet güzel fiyatta iyi geldi

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
ulaş dursun
beyler bu sistemi gamegaraj dan aldım kutusunu daha açmadım ama parçaları içime hiç sinmedi.iade etsem başka ne alacağım diye düşünüyorum fikir verebilirmisiniz
aynı sistemi alan forumdan bir arkadaşla konuştum kasa çok kötü sıvı soğutucu sığmamış ön tarafa takmışlar falan dedi
Alıntıyı görüntüle
4070ti super olsa efsane olurmuş. böylede iyi yine iadeye gerek yok. istersen ekran kartını satıp yükseltme yaparsın.

Emirovski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Emirhan
şuan sistem bulamazsınız kendiniz toplasanız aşağı yukarı aynı fiyata gelir belki daha fazla kasanın üst kısmı 360 destekliyor olmadı siz takarsınız

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açıkçası şuan yeni sistem almak istesem 5000 serisini beklerdim. tabi bütçeni aşarsa gerek yok. onun dışında sistem gayet güzel fiyatta iyi geldi
öncelikle 5000 serisine bütçe yetmeyecek onu direk sildim kafamdan

şuan sistem bulamazsınız kendiniz toplasanız aşağı yukarı aynı fiyata gelir belki daha fazla kasanın üst kısmı 360 destekliyor olmadı siz takarsınız
yan parçalar kaliteli bir şey olsun dersem de fiyat 65 70i buluyor doğru.kasanın üst kısmı 360 destekliyorsa öteki arkadaşın dediği şeyde neden ön tarafa takmışlar acaba kutuyu daha hiç açmadım ben :D

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Satriani

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Şuan 5K daha yüksek fiyatı, bence iade etme.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,966
İsim
1
cogunuz kalsın diyor okey de şöyle bir sistem forumda paylaşılsa %90 ı almaz diye düşünüyorum yanlışmıyım
yok hocam kötü sistem değil sıkıntı çıkarıcak parça yok iade etme bundan sonra sistem alamazsın o paraya zamlancak her şey şuan bile zamlandı

Faramirxx

80+
Alıntıyı görüntüle
ben olsam almazdım.Hocam böyle bütçeleriniz varken Kasım aylarında 11.11 vatan indirimlerini kaçırmayın 1 2 senede bir yeniliyorsanız aklınızda olsun.daha kaliteli parçalar ile 10 bin aşağısına satıldı bu sistem.üstelik stok 200 300 oluyor ve pahalı sistem oldukları icin 2 3 saat tükenmeden durdular.bence bu paranızla başka sistem bakın ben kullanılan bazı parçaları beğenmedim.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,678