Taurus Bronze | Intel i3-12100F | 2 x 8 GB DDR4 | Axle GTX 1660 Ti 6 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

İkiside bence çok iç açıcı durmuyor ancak 3050 daha iyi olacaktır![]()
Taurus Bronze | Intel i3-12100F | 2 x 8 GB DDR4 | Axle GTX 1660 Ti 6 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
genellikle cs valorant mc veya repo gibi oyunlar bütçem max 20kHangi oyunları oynamak istiyorsun? Bütçen en fazla ne kadar?
Bu iki sistemi de tavsiye etmem.
2mel alın hocam bu fiyatlarda 6600xt li pcker var ki çok işini görür bunlardan kat kat iyibütçem sınırlı bu fiyat bandına en iyi bunları bulabildim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
genellikle cs valorant mc veya repo gibi oyunlar bütçem max 20k
indirim kovalamaya bak, daha geçenlerde 20kya rtx4060 li sistem satıldı
2. elden sıkıntı olur diye korkuyorum çabuk bozulur veya performansı düşük olur vs diyeŞöyle hızlı bir şekilde baktım ama sitelerde hiç güzel ve 20.000 TL bandında sistem yok. Attığın sistemleri de alıp paranı değersiz kullanmanı tavsiye edemeyeceğim. 2. el düşünebilirsin, daha geçen hafta kendi aktif kullandığım ve piyasada ki her istediğin oyunu rahat bir şekilde oynatabilen rx 6650 xt, ryzen 5 5600x işlemci ile 165hz 27" monitörlü bir sistemi 21.000 TL'ye satmıştım.
Şimdi şöyle anlatayım. Ben kendi yaşadığım ilçeden birisine sattım ve evime davet edip güzelce deneyimlemerini sağladım. Hatta istedikleri oyun var mı diye sorup, istedikleri oyunları da yüklemiştim. Beğendiler, fiyat konuştuk ve anlaştık. Kendi bulunduğun ilçe yada şehirde ki ilanlara bakıp gidip bu şekilde deneyimleyebilirsin. Ayrıca sattığım sistem 2 senelikti ve hiçbir arıza yada sorun oluşturmamıştı. 2. el olmasına rağmen de gayet temizdi. Demem o ki biraz yaşadığın yerde ki ilanlara bakabilirsin ve buraya beğendiğin ilanları atabilirsin.2. elden sıkıntı olur diye korkuyorum çabuk bozulur veya performansı düşük olur vs diye
İkisi de birbirinden berbat. Bu fiyatlara sistem alacaksan arada 4060 lı sistemler indirimle düşüyor onları kovala. Sakın bunlara para verme.![]()
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()