- Reaksiyon skoru
- 80
Arkadaşlar iyi akşamlar ben maç izlemek için bir sayfaya girmeye çalışıyorum ama böyle bir hata alıyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim ? daha önceden olmuyordu yardımcı olursanız sevinirim.
vpn kullanArkadaşlar iyi akşamlar ben maç izlemek için bir sayfaya girmeye çalışıyorum ama böyle bir hata alıyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim ? daha önceden olmuyordu yardımcı olursanız sevinirim.Alıntıyı görüntüle
Site engellenmiş.Vpn kullanabilirsinArkadaşlar iyi akşamlar ben maç izlemek için bir sayfaya girmeye çalışıyorum ama böyle bir hata alıyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim ? daha önceden olmuyordu yardımcı olursanız sevinirim.
arada bir olabilirVPN kullandığımda donma sıkıntısı yaşamam mı maç izlerken ?
ama çok takılmazVPN kullandığımda donma sıkıntısı yaşamam mı maç izlerken ?
Peki hangi ülkeye girersem daha az olur ABD, United Kingdom, İspanya, Hollanda.arada bir olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama çok takılmaz
mantıken hangi ülke yakınsa o daha iyi olur diye düşünüyorum yunanistan veya bulgaristanı seçebilirsinPeki hangi ülkeye girersem daha az olur ABD, United Kingdom, İspanya, Hollanda.
united kingdom hollanda olabilirPeki hangi ülkeye girersem daha az olur ABD, United Kingdom, İspanya, Hollanda.
O ülkeler gözükmüyor sadece yazdığım ülkeler gözüküyor seçme ekranındamantıken hangi ülke yakınsa o daha iyi olur diye düşünüyorum yunanistan veya bulgaristanı seçebilirsin
united kingdom veya hollanda olabilirO ülkeler gözükmüyor sadece yazdığım ülkeler gözüküyor seçme ekranında
zaten vpn programında yazar ülkelerin pingleri ona göre seçersinVPN kullandığımda donma sıkıntısı yaşamam mı maç izlerken ?
zaten vpn programında yazar ülkelerin pingleri ona göre seçersin
Hollanda.Peki hangi ülkeye girersem daha az olur ABD, United Kingdom, İspanya, Hollanda.
Program olarak ProtonVPN kullanıyorum aşşırı fena hızlı.Böyle gözüküyor bende hangi vpn önerirsiniz?