Yardım Bu sıvı soğutucu bilgisayarımla uyumlu mu sizce?

Reaksiyon skoru
24

Bunu aldım gaming gecesinde diye ama benim pc ile uyumlu mu? sizce ben tam anlayamadım da

Anakart : Asus Prime B450M-K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 Vga DVI HDMI M.2 mATX Anakart

İşlemci : AMD Ryzen 5 5600 MPK 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci

Kasa : XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ Bronze Gaming Kasa

Bunu aldım gaming gecesinde diye ama benim pc ile uyumlu mu? sizce ben tam anlayamadım da

Anakart : Asus Prime B450M-K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 Vga DVI HDMI M.2 mATX Anakart

Uyumlu ama gereksiz olduğunu düşünüyorum. Şayet ileriye yatırım amaçlı değilse gerçi ileriye dönük olsa bile o zaman da 240mm'lik soğutma neye yetecek? Bana kalsa şu sana yeter de artardı : SE 214 XT

Uyumlu ama gereksiz olduğunu düşünüyorum. Şayet ileriye yatırım amaçlı değilse gerçi ileriye dönük olsa bile o zaman da 240mm'lik soğutma neye yetecek? Bana kalsa şu sana yeter de artardı : SE 214 XT
Ustam düşüncelerin için teşekkür ederim fakat malum her geçen gün zam geliyor şimdiden iyi bişi alayım dedim red redemption2 gibi oyunlar çok sıcak yapabiliyor malum

Hatta şu 850 ₺ ile daha da uygun fiyata senin işini rahatlıkla görür. İleriye dönük bir sıvı soğutma alacaksan da DeepCool LT720 ya da Bitfenix Cube falan alsan daha mantıklı.

Ya da bi tık daha iyi olsun dediğin noktada Phantom Spirit alabilirsin 1400 liraya

Hatta şu 850 ₺ ile daha da uygun fiyata senin işini rahatlıkla görür. İleriye dönük bir sıvı soğutma alacaksan da DeepCool LT720 ya da Bitfenix Cube falan alsan daha mantıklı.

Ya da bi tık daha iyi olsun dediğin noktada Phantom Spirit alabilirsin 1400 liraya
Haklısın ustam da işte gaming gecesi diye bu fırsat kolay kolay çıkmıyor dedik aldık hemen :'))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,358
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri