Neler Yeni

Bu soğutucular arasından derece farklı ne kadar olur

Ryna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Varıcı
Amd Ryzen 7 7800x3d bir işlemcim var ve güzel bire sıvı soğutma almak istiyorum ve beyaz bi sistem yapasım var üç sıvı soğutma arasında kaldım acaba hangisini alsam daha iyi soğutur yada aralarında kaç derecelik bir fark olur.
Birincisi

Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB​

İkincisi

Asus ROG Ryujin III 360 ARGB (Bunun beyazı yok ama performansta farkı varsa düşünebilirim)​

Üçüncüsü

Asus ROG RYUO III 360 ARGB​

Hepsi 360mm

Bünyamina

80+ Platinum
Kule tipi fan almayı düşünür müsün ?
7800X3D soğutuyor orta halli bir fan bile.
İlla sıvı soğutma alacaksan buradaki artic ürünlerinden birini seç.

Ryna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Varıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kule tipi fan almayı düşünür müsün ?
7800X3D soğutuyor orta halli bir fan bile.
İlla sıvı soğutma alacaksan buradaki artic ürünlerinden birini seç.
Kule tipiler iyidir ama ben fazla sevmiyorum sıvı soğutmayı daha çok tercih ederim. Dediğin linke baktım artic liquid soğutucular var zaten bu son çıkardıkları artic liquid freezer 3 çok iyi bir soğutma performansı var bir kaç yabancı ve yerli youtuberlarda testini görmüştüm ama asus sıvı soğutucuları ile olan farkı görmedim daha

Bünyamina

80+ Platinum
Kule tipiler iyidir ama ben fazla sevmiyorum sıvı soğutmayı daha çok tercih ederim. Dediğin linke baktım artic liquid soğutucular var zaten bu son çıkardıkları artic liquid freezer 3 çok iyi bir soğutma performansı var bir kaç yabancı ve yerli youtuberlarda testini görmüştüm ama asus sıvı soğutucuları ile olan farkı görmedim daha
Uygun fiyatlı kaliteli bir sıvı soğutucu bunlar. Birini tercih edersin dediğim gibi. En uygununu da alabilirsin. 7800x3d çok ısınan bir işlemci değil. Rahatlıkla hepsi soğutuyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryna

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Amd Ryzen 7 7800x3d bir işlemcim var ve güzel bire sıvı soğutma almak istiyorum ve beyaz bi sistem yapasım var üç sıvı soğutma arasında kaldım acaba hangisini alsam daha iyi soğutur yada aralarında kaç derecelik bir fark olur.
Birincisi

Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB​

İkincisi

Asus ROG Ryujin III 360 ARGB (Bunun beyazı yok ama performansta farkı varsa düşünebilirim)​

Üçüncüsü

Asus ROG RYUO III 360 ARGB​

Hepsi 360mm
Knk Senin Tercihin ama bence O kadar Fiyat Sıvı Soğutmaya verilmez Yani kasa 100K üstüyse RTX 4090Tİ'lı falan ise belki verilir onun dışında biraz fazla gereksiz gibi bence 1'ci attığın gayet yeterli olur beyaz olsun diye 7.5K verme bence. Siyahı arkadaşın attığı iventus sitesinde 4.5K

Almadan önce dikkat et de kasana sığıyormu daha bugün forumda bı arkadaş 1'ci attığın Sıvı Soğutmalı bı sistem toplamış sonra Montaj için bi bilgisayarcıya gitmişler adam kasaya sığmıyor diye Arctic Liquit Freezer III 360 bunlardan almış ve bunlara Max 1.5K'lık bir hava soğutucu vermiş ve sizden montaj ücretide almicam demiş bunları kazıklamış😅

• Beğen

Ryna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Varıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk Senin Tercihin ama bence O kadar Fiyat Sıvı Soğutmaya verilmez Yani kasa 100K üstüyse RTX 4090Tİ'lı falan ise belki verilir onun dışında biraz fazla gereksiz gibi bence 1'ci attığın gayet yeterli olur beyaz olsun diye 7.5K verme bence. Siyahı arkadaşın attığı iventus sitesinde 4.5K

Almadan önce dikkat et de kasana sığıyormu daha bugün forumda bı arkadaş 1'ci attığın Sıvı Soğutmalı bı sistem toplamış sonra Montaj için bi bilgisayarcıya gitmişler adam kasaya sığmıyor diye Arctic Liquit Freezer III 360 bunlardan almış ve bunlara Max 1.5K'lık bir hava soğutucu vermiş ve sizden montaj ücretide almicam demiş bunları kazıklamış😅
knk 4090 ekran kartım yok şuanda 3060ti var para çıkmadı şuan onuda bi 4080 li yada yeni çıkacak olan 5000 serisinden bir şey almayı düşünüyorum. Tavsiyen için teşekkür ederim galiba siyah tema kullanmaya devam edebilirim kasa rgblerini beyaz yakıp daha iyi duracağını düşünüyorum

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
knk 4090 ekran kartım yok şuanda 3060ti var para çıkmadı şuan onuda bi 4080 li yada yeni çıkacak olan 5000 serisinden bir şey almayı düşünüyorum. Tavsiyen için teşekkür ederim galiba siyah tema kullanmaya devam edebilirim kasa rgblerini beyaz yakıp daha iyi duracağını düşünüyorum
Knk yanlış anlamada 3060Tİ li sistemde napcan o fiyattaki soğutmaları🤔 bekle 5000 serisi alınca alırsın Sıvı soğutmayı diyecemde diyemiyorum Ülkenin Halide belli her gün zam geliyor sende haklısın dediğim gibi 4-4.5K olanı al geç (alıcaksan)

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,509
Üyeler
160,854
Son üye
atlas27
Top Bottom