Neler Yeni

Yardım bu sogutucular nasıl

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
arkadaslar merhaba işlemcim ryzen 5 5600 kasam msi mag forge 100r
işlemcim ısınıyor işlemci sogutcu alacagım yakın zamanda ındırım beklıyorum veya suan 750 tl ye kadar onerı alabılırım
ayritten kasama fan almak istiyorum kasa onunde stock olarak gelen 2 tane var onu 3 yapmak istiyorum ve yukarı kısmada 2 veya sıgarsa 3 tane takmak istoyorum sizce bu nasıldır hangisi alını

yalnız fan kontrolcumde 2 tane yer var ondan dolayı ne yapmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
osman yıldız
kanka aynı işlemci var bende de 1 ay önce topladım sistemi kule soğutucu almıştım 700tlye id cooling 214xt onu takip edebilirsin fiyatına göre performansından baya memnunum

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka aynı işlemci var bende de 1 ay önce topladım sistemi kule soğutucu almıştım 700tlye id cooling 214xt onu takip edebilirsin fiyatına göre performansından baya memnunum
knk bende ona bakıyorum ama 1100 olmus ondan baska model arıyorum kac derecede kullanıyorsun turbo boost acık mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
osman yıldız
knk bende ona bakıyorum ama 1100 olmus ondan baska model arıyorum kac derecede kullanıyorsun turbo boost acık mı
kanka kapalıydı galiba. bosta 30-32 derece amd ryzen masterdan stress testi yapıyorum max 58e falan çıktı hatırladığım kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.gelbura.com/id-cooling-...cu-random-spectrum-lighting-pd-TET18588414677 kanka bu siteden almıştım %25 indirim vardı sorunsuz geldi kargom

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
kanka kapalıydı galiba. bosta 30-32 derece amd ryzen masterdan stress testi yapıyorum max 58e falan çıktı hatırladığım kadarıyla

https://www.gelbura.com/id-cooling-...cu-random-spectrum-lighting-pd-TET18588414677 kanka bu siteden almıştım %25 indirim vardı sorunsuz geldi kargom
iyiymiş cuma gununu beklıyım belkı gamıng gecesı ucuza duser guzel bısey

kutunun içinde apartlar macun vs cıkıyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
osman yıldız
iyiymiş cuma gununu beklıyım belkı gamıng gecesı ucuza duser guzel bısey

kutunun içinde apartlar macun vs cıkıyor mu
kanka hepsi var eksiksiz içindem mx25 termal macun çıkmıştı kutunun sitede macun markası değişebiliyor. Ekstra alacaksan macun kullanırım diyorsan mx4 alabilirsin ama bence içinden çıkan yeterli ekstra masrafa gerek yok

işlemcim ısınıyor işlemci sogutcu alacagım yakın zamanda ındırım beklıyorum veya suan 750 TL ye kadar onerı alabılırım
ayritten kasama fan almak istiyorum kasa onunde stock olarak gelen 2 tane var onu 3 yapmak istiyorum ve yukarı kısmada 2 veya sıgarsa 3 tane takmak istoyorum sizce bu nasıldır hangisi alını

kasa fanında da arctic f12 120mm pwm almıştım 240liraya 1350rpm ama ben egzoz çıkışı için aldım istersen bunu alabilrisin ama biraz pahalı daha ucuzlarıda var sen bilirsin bakın biraz bütçene göre

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
kanka hepsi var eksiksiz içindem mx25 termal macun çıkmıştı kutunun sitede macun markası değişebiliyor. Ekstra alacaksan macun kullanırım diyorsan mx4 alabilirsin ama bence içinden çıkan yeterli ekstra masrafa gerek yok

kasa fanında da arctic f12 120mm pwm almıştım 240liraya 1350rpm ama ben egzoz çıkışı için aldım istersen bunu alabilrisin ama biraz pahalı daha ucuzlarıda var sen bilirsin bakın biraz bütçene göre
eyw

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
osman yıldız
işlemcim ısınıyor işlemci sogutcu alacagım yakın zamanda ındırım beklıyorum veya suan 750 TL ye kadar onerı alabılırım

kanka stok soğutucuyu sökerken bu videoyu izle ben zortlamıştım izlemediğim için işlemci elinde kalmasın izleyerek yap bilmiyorsan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,697
Üyeler
162,045
Son üye
murchad
Top Bottom