Neler Yeni

Yardım Bu sorun garanti kapsamına girer mi?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Caps tuşundaki ışık zayıf yanıyordu yaklaşık bir yıldır keycapteki boyadan kaynaklı sanıyordum az önce tuşları söküp dikkatlice bakınca farkettim ledin sol tarafında sorun yokken sağ yarısı zayıf yanıyor klavyeyi itopyadan almıştım garanti belgesinde arena bilgisayar yazıyor gönderirsem onarım yaparlar mı benden bir ücret alınır mı?

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Caps tuşundaki ışık zayıf yanıyordu yaklaşık bir yıldır keycapteki boyadan kaynaklı sanıyordum az önce tuşları söküp dikkatlice bakınca farkettim ledin sol tarafında sorun yokken sağ yarısı zayıf yanıyor klavyeyi itopyadan almıştım garanti belgesinde arena bilgisayar yazıyor gönderirsem onarım yaparlar mı benden bir ücret alınır mı?
elin wasd ye gidince caps belli olmuyor bile zaten benim bir kaç aydır < tuşum farklı yanıyor büyük ihtimalle renkler patladı garantiye göndermedim hala değmez boşver

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elin wasd ye gidince caps belli olmuyor bile zaten benim bir kaç aydır < tuşum farklı yanıyor büyük ihtimalle renkler patladı garantiye göndermedim hala değmez boşver
Ben yinede yollamak istiyorum bu sorun garantiye girer mi bilginiz var mı?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
klavye nedir hocam çok aşırı pahalı değilse uğraşmaya değmez

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
1.5 ila 2k arası klavye. Bence yollayın garantiye şansızını deneyin.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
https://www.hepsiburada.com/razer-b...8BW3YbK_6MZtsdO-hKkaAvVlEALw_wcB&gclsrc=aw.ds klavye bumuydu hocam ben sanırım farklı model ile karıştırdım eğer bu ise itopyayi arayın
Klavye bu ama itopyaya kim ulaşıyorda ben ulaşıyım zaten bir sorun varsa illa teknik servise yollanır kulaklığımıda itopyadan aldım arıza oluştu ama itopyayla hiç uğraşmadım direkt arenaya mail attım onarım yapılacak yere göndermem için bana kargo kodu verdiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,136
Üyeler
166,162
Son üye
Melih09
Top Bottom