Neler Yeni

BU SORUN NEDİR NASIL ÇÖZÜLÜR YARDIM EDİN

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mazhar Özbek
Arkadaşlar pcyi resledim ve disc scanning and repairing yazıyordu ardından açıldı. pc acıldıgında sol altakki arama çubugunu vs. kullanamıyorum, ses hizmeti çalışmıyor, AYARLAR bile açılmıyor, örneğin sağ tık yapıp görüntü ayarları, kişiselleştire falan tıklıyorum hata veriyor, DENETİM MASASINA GİREMİYORUM GİRİNCE DE BOŞ GÖZÜKÜYOR. bu sorunu nasıl çözebilirim

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,210
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar pcyi resledim ve disc scanning and repairing yazıyordu ardından açıldı. pc acıldıgında sol altakki arama çubugunu vs. kullanamıyorum, ses hizmeti çalışmıyor, AYARLAR bile açılmıyor, örneğin sağ tık yapıp görüntü ayarları, kişiselleştire falan tıklıyorum hata veriyor, DENETİM MASASINA GİREMİYORUM GİRİNCE DE BOŞ GÖZÜKÜYOR. bu sorunu nasıl çözebilirim
win+r yap ordan explorer.exe yaz bi belki çözülür.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Alihan YILMAZ
Yeni kurulum bu sorunu çözer. Disk bozulduysa, önce yeni bir disk te almak gerekir.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
snop02
hdd gidici gibi,
bass formatı belli olur.. hdd de sorun yoksa normal e doner..

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Tekin Ayber
evet windowsu temiz format atarak yeniden kur, yutüp de videolardan bakarak yapabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sonra da driverları güncelle.

Top Bottom