Neler Yeni

Bu sorunun sebebi nedir lütfen yardım edin.

ARDAER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ardaer alkan
Instagram
@ardaer_allkn
Twitter
ArdaerAlkan
IMG_20210818_220507.jpg

Görselde çok belli olmasada bu hata uzun süredir var anakrt üstündr bu şekilde cpu ledi yanıyor ekran simsiyah mouse klavye gidik şekilde böyle çalışır vaziyette kalıyor neden kaynaklı olduğunu bilmiyorum normal şekilde valorant cs oynuyorum durup dururken bu şekilde oluyor, sıcaklık değerleri olsun herşeyi gayet iyi bıos güncel yeni tetmal macun aldım onu değiştiricem, bilgisayardan iyi anlayan abilerim ablalarım kardeşlerim lütfen bana yardımcı olun, teşekkürler.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,775
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Alıntıyı görüntüle
Görselde çok belli olmasada bu hata uzun süredir var anakrt üstündr bu şekilde cpu ledi yanıyor ekran simsiyah mouse klavye gidik şekilde böyle çalışır vaziyette kalıyor neden kaynaklı olduğunu bilmiyorum normal şekilde valorant cs oynuyorum durup dururken bu şekilde oluyor, sıcaklık değerleri olsun herşeyi gayet iyi bıos güncel yeni tetmal macun aldım onu değiştiricem, bilgisayardan iyi anlayan abilerim ablalarım kardeşlerim lütfen bana yardımcı olun, teşekkürler.
Cpu soğutucu tam oturmamış olabilir mi?
@RevDeisDou @Revainer @Muhammet Sağlam

123kral14

80+ Silver
O ışık genel olarak sıkıntı olduğun da yanıyor. Senin ışığın mavi ve bana telaş yapma hissi verdi nedense. Yani sıkıntı ışığı değil de normal ışık olabilir. Benim ekran kartıma da elektrik gelince beyaz ışık geliyor. Emin olmamakla birlikte böyle düşünüyorum. Bir kabloyu eksik ya da yanlış takmış da olabilirisiniz ona da bakarsanız iyi olur.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,775
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

ARDAER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ardaer alkan
Instagram
@ardaer_allkn
Twitter
ArdaerAlkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ARDAER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ardaer alkan
Instagram
@ardaer_allkn
Twitter
ArdaerAlkan
Şeyden bahsediyorum ya basınç yeterli değilse pinler belki arada temassızlık yapıyor olabilir
yarın termal macun yeniliycem çıkartıp pinlerine bakarım işlemcinin lendim topladım bilgisayarı pinlerde sıkıntı olsa çalışmaz gerçi soğutucuyu iyice sıkarım yine
Mesaj otomatik birleştirildi:

O ışık genel olarak sıkıntı olduğun da yanıyor. Senin ışığın mavi ve bana telaş yapma hissi verdi nedense. Yani sıkıntı ışığı değil de normal ışık olabilir. Benim ekran kartıma da elektrik gelince beyaz ışık geliyor. Emin olmamakla birlikte böyle düşünüyorum. Bir kabloyu eksik ya da yanlış takmış da olabilirisiniz ona da bakarsanız iyi olur.
mavi değil beyaz bu arada yansıma olduğu için öyle görünmüş

ARDAER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ardaer alkan
Instagram
@ardaer_allkn
Twitter
ArdaerAlkan
Şeyden bahsediyorum ya basınç yeterli değilse pinler belki arada temassızlık yapıyor olabilir
Termal macun değiştim az önce işlemciyi çıkardım baktım herhangi bir pin yamukluğu falan yok bios pilini çıkardım taktım şuan sıkıntı yok bakalım yapıcakmı tekrar aynı şeyi

Top Bottom