gigabyte b450ms2h 1660s r5 1600 af 8gb bide tam olarak nereye takacagım ?Kullanabilirsin.
bi arkadasım vericek te aynı ürün sadece görmeniz için attımEvet ama bunu almayın ki stoğu bitmis
teşekkür ederim gigabyte b450m s2h da var değil mihttps://www.google.com/search?q=anakart+m2+yuvası&sxsrf=APq-WBsezW0cd_YI-y6oDYVtErGv6J95RQ:1647361753790&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiqq5rhxMj2AhUWQ_EDHT50Dm8Q_AUoAnoECAEQBA&biw=1920&bih=973&dpr=1#imgrc=DDLBuKDBQ9YvnM her anakartta benzerdir
Mesaj otomatik birleştirildi:
youtube'da nasıl takabileceğine dair basit videolar var.
M.2 slotu var anakartınızda, ona takılacak. Görselini atıyorum hemen.bilenn biri yazabilir mii
gigabyte b450ms2h 1660s r5 1600 af 8gb bide tam olarak nereye takacagım ?
bilenn biri yazabilir mii
gigabyte b450ms2h 1660s r5 1600 af 8gb bide tam olarak nereye takacagım ?
tamam ekran kartım biraz büyük çıkartmam gerekecek illaki teşekkür ederimVar. genelde ekran kartının tam altına denk geldiği için göremeyebilirsin. ekran kartını çıkartıp m2 ssd oturtup vidalamanız gerekecek. anakart kutunuzda m2 ssd için vida olması gerekiyor. Yoksa ayrıca satın almanız gerekebilir.
teşekkürlerM.2 slotu var anakartınızda, ona takılacak. Görselini atıyorum hemen.
Alıntıyı görüntüle
Bu slota takıp sağda uzunluğuna uygun olan kısımdan m.2 vidası ile vidalayacaksınız. Vidayı anakartta bulabilirsiniz.