Bu sürücü kursuna simdi ne yapayim ben

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
558
1 ay önce sürücü kursuna gittim dedim abi bana acil ehliyet lazım ne zaman kayıt olabilirim ehliyet alırım. Dedi sen gecikmişsin seni bu ay alamam sınıf dolu diğer ay alayım başka kurslarda yer vardı erkenden girebilirdim dedim neyse saglik olsun yaz beni abi diger ay gireyim kayıtlarda ayın ilk 10 gün ile son 10 günü oluyor işte bana kitabı verdi dedi sağlık raporu ve fotoğrafını getir kayıt yapalım. Ben ayın ilk 10 gününe yetişmek için sağlık raporu için para ödedim falan herseyi ayın 7 sinde yetiştirdim. Sonra 1 haftada kitabı okudum bitirdim baya çalıştım bekliyorum yazılı sınav ne zaman olacak diye bir türlü arayan soran yok. Geçen gün kurs aradı gel senin birde buradan fotoğrafını çekelim kaydını yapalım. Gittim ki beni ayın son 10 gününe kayıt yaptırıyor ben yazılı sınava bugün yarın girerim sanarken süreç yeni başlıyor ve yazılı sınava 15 gün falan var artık peşin ödeyeceğim parayı bende taksit yaptım ama beni soğutmadı daha tanışmadan etmeden sorumsuzluk yaptılar

Sorumsuzluk yapmadılar süreç böyle işliyor yazılı sınavdan önce 2 gün ders anlatılır sonra yazılı sınava girersin yazılı sınavın sonuçları beklenir geçersen 14 gün boyunca direksiyon eğitimi alırsın daha sonra sınav tarihini beklersin

Cumartesi Günü SınavlarıPazar Günü Sınavları
2 Ağustos 20253 Ağustos 2025
9 Ağustos 202510 Ağustos 2025
16 Ağustos 202517 Ağustos 2025
23 Ağustos 202524 Ağustos 2025
30 Ağustos 202531 Ağustos 2025

kalırsan 4 hafta sonra tekrar girersin

Sorumsuzluk yapmadılar süreç böyle işliyor yazılı sınavdan önce 2 gün ders anlatılır sonra yazılı sınava girersin yazılı sınavın sonuçları beklenir geçersen 14 gün boyunca direksiyon eğitimi alırsın daha sonra sınav tarihini beklersin

Cumartesi Günü SınavlarıPazar Günü Sınavları
2 Ağustos 20253 Ağustos 2025
9 Ağustos 202510 Ağustos 2025
16 Ağustos 202517 Ağustos 2025
23 Ağustos 202524 Ağustos 2025
30 Ağustos 202531 Ağustos 2025
Ama bana ilk başta dedi ki evrakları yetiştir ilk 10 güne kaydedeyim yetistirmeme rağmen şimdi son 10 güne kayıt ediyor. Yazılı sınav ile direksiyon sınavı arasındaki 15 günü biliyorum onlara itirazım yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pamuk gibi adam birde ters cevap veremiyorum

Ama bana ilk başta dedi ki evrakları yetiştir ilk 10 güne kaydedeyim yetistirmeme rağmen şimdi son 10 güne kayıt ediyor. Yazılı sınav ile direksiyon sınavı arasındaki 15 günü biliyorum onlara itirazım yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pamuk gibi adam birde ters cevap veremiyorum
desene hocam adama neden evrakları yetiştirmeme rağmen geç kayıt ettiniz diye ? acaba haftasonuna mı denk getirdin

desene hocam adama neden evrakları yetiştirmeme rağmen geç kayıt ettiniz diye ? acaba haftasonuna mı denk getirdin
Ya adam çok samimi düzgün bir adam yani zaten burdan geri dönüş yok bari ilerleyen süreçte papaz olmayalım. Hafta içinde yetiştirdim evrakları ama bilmiyorum artık sorumsuzluk mu oldu yoksa öyle mi gerekti anlık bir sinir vardı ama neyse sakinleştim biraz

Yanlış bişey yok aslında sen 7 sinde vermişsin kağıtları adam aynı gün kayıt etmez önce sınava 1 hafta çalış hazırlan der ondan sonra kaydını yapar o da 10 15 gün sonrasına denk gelir. Diğer bir seçenek düşündüğün günlerin kaydı dolmuştur mecburen bir sonraki tarihe kayıt ettirmiştir

Yanlış bişey yok aslında sen 7 sinde vermişsin kağıtları adam aynı gün kayıt etmez önce sınava 1 hafta çalış hazırlan der ondan sonra kaydını yapar o da 10 15 gün sonrasına denk gelir. Diğer bir seçenek düşündüğün günlerin kaydı dolmuştur mecburen bir sonraki tarihe kayıt ettirmiştir
Yok hocam zaten kendisi dedi şu süre içinde bana evrakları yetiştir kaydını yapayım dediğini yaptım zaten kayıt olduktan yaklasik 15 gün sonra yazılı sınav oluyor ben zaten evrakları teslim ettikten sonra 1 haftada kitabı okudum bitirdim baya çalıştım en düşük 45 net alıyorum. Artık olan olmuş ama hevesim kaçtı yani.

1 ay önce sürücü kursuna gittim dedim abi bana acil ehliyet lazım ne zaman kayıt olabilirim ehliyet alırım. Dedi sen gecikmişsin seni bu ay alamam sınıf dolu diğer ay alayım başka kurslarda yer vardı erkenden girebilirdim dedim neyse saglik olsun yaz beni abi diger ay gireyim kayıtlarda ayın ilk 10 gün ile son 10 günü oluyor işte bana kitabı verdi dedi sağlık raporu ve fotoğrafını getir kayıt yapalım. Ben ayın ilk 10 gününe yetişmek için sağlık raporu için para ödedim falan herseyi ayın 7 sinde yetiştirdim. Sonra 1 haftada kitabı okudum bitirdim baya çalıştım bekliyorum yazılı sınav ne zaman olacak diye bir türlü arayan soran yok. Geçen gün kurs aradı gel senin birde buradan fotoğrafını çekelim kaydını yapalım. Gittim ki beni ayın son 10 gününe kayıt yaptırıyor ben yazılı sınava bugün yarın girerim sanarken süreç yeni başlıyor ve yazılı sınava 15 gün falan var artık peşin ödeyeceğim parayı bende taksit yaptım ama beni soğutmadı daha tanışmadan etmeden sorumsuzluk yaptılar
kayıt esnasında
sicil kaydı
öğrenim belgesi
sağlık raporu
2 fotoğraf yeterli bunları hep beraberinde vermen gerek kurs ne sınav nede bir şey yapar
kayıt yapar sonrasında sana mesaj gelir şu şu gün kadar ders alacaksınız sonra sınav ücreti alırlar e sınav onuda sen yatırıyorsun sonra sana terkar mesaj atıyorlar gelin belgenizi alın sınava girin diye geçersen zaten 1-2 hafta sonra sürüşlerin başlar
1-10 arası kayıt ederler 11. gün geleni diğer ay alırlar geç kayıt yapma hakları yok sonra gelirsen diğer aya atıyorlar

olay boyle zaten 2 hafta sonra falan sinava giriyon

Geri