Neler Yeni

Bu tahlilleri nereden alabilirim?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam hastanede hepsi yapılır mı? yarın sabahtan gidiyim ertesi gün sonuçları alırım diye düşündüm bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

devlet hastanelerinde yapılıyor mu bilginiz var mı hocam?

teşekkür ederim hocam. tavsiye için de ayrıyeten :D
Devlet hastanesi yapmıyor. Bazı özel hastanelerde iş için tahlil paketleri olabiliyor. Sen ekleme ya da çıkarma yapabiliyorsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Devlet hastanesinde o kadar hızlı tamamlayacağınızı sanmıyorum. Yakınınızda ki tıp merkezlerine gidin, en hızlı oralardan tamamlarsınız.

• Beğen

1905

80+ Silver
Özel osgb merkezleri gün içinde hallediyo genelde. Üç işi başvurdum aynılarını istediler genel olarak direkt oraya yönlendiriyorlardı. Bi tık parayla ama aşırı değildi zamanında. Yaşadığın yerdede vardır büyük ihtimal
2 yıl önce falan bende böyle bir yerde yaptırmıştım galiba benzer testlerdi hocam yine aynı yere gideyim en iyisi. teşekkür ederim

Devlet hastanesi yapmıyor. Bazı özel hastanelerde iş için tahlil paketleri olabiliyor. Sen ekleme ya da çıkarma yapabiliyorsun.
osgb merkezinde halledeyim o zaman yakın bi yerde vardı hocam. teşekkür ederim

Devlet hastanesinde o kadar hızlı tamamlayacağınızı sanmıyorum. Yakınınızda ki tıp merkezlerine gidin, en hızlı oralardan tamamlarsınız.
tamamdır osgbde hallederim sanırım. teşekkür ederim

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
işe giriş için istenen tahlilleri aşağıya bıraktım cumartesiye kadar almış olmam gerekiyor bunları nereden yaptırabilirim acaba ? sağlık ocağında yaparlar mı
HSB AG tahlili
Anti HSB tahlili
GAİTA kültürü ( salmonella ve shigella yönünden )
Burun ve boğaz kültürü
Akciğer grafisi tüberküloz veya lezyon yoktur şeklinde onaylı
Tetanos aşısı
Akciğer Grafisi genelde sağlık ocaklarında olmuyor. Devlet hastanesine gitmen daha doğru olur.

• Muhteşem

Peak2Core

80+
bilen de yazmış bilmeyen de. hem özel hem devlet hastanelerinde yaptırabilirsin. devlet hastaneleri de ücret alıyor bu arada ve bekliyorsun bayağı. tavsiyem özel hastanede yaptır aynı gün sonuçlarını alırsın.

Akciğer Grafisi genelde sağlık ocaklarında olmuyor. Devlet hastanesine gitmen daha doğru olur.
genelde değil hiç olmaz.

• Beğen

1905

80+ Silver
bilen de yazmış bilmeyen de. hem özel hem devlet hastanelerinde yaptırabilirsin. devlet hastaneleri de ücret alıyor bu arada ve bekliyorsun bayağı. tavsiyem özel hastanede yaptır aynı gün sonuçlarını alırsın.

genelde değil hiç olmaz.
osgb merkezine sorucam eğer hepsini yapabiliyorlarsa orada yaptırım olmadı özele giderim hocam. teşekkür ederim

Peak2Core

80+
osgb merkezine sorucam eğer hepsini yapabiliyorlarsa orada yaptırım olmadı özele giderim hocam. teşekkür ederim
evet hepsini yaptırabilirsin o merkezlerde de. rica ederim.

• Muhteşem

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Top Bottom