EttirirRazer blackshark v2 pro white edition 2020(kutusuz faturasız)
Fifine A6V(sıfır)
Bu takas mantıklı mı arkadaşlar kulaklığı alırsam satarımda kar ettirir mi?
O zaman boş haliyse etmezKutu fatura yok ama 2020 versiyonu
Alma kaarına satış bu değildir elindeki mikrofonu bende aldım yd'den 1100'e kaarına satmak istiyorsan elindekini 1800 e falan sat arada 300-40/kaarın olur aksine bi üründen bunun üstünde bir kaar hayal dahil etme heleki tek olan bi üründenHocam ben 1300e aldım mikrofonu adam 2500 TL'ye satıyor şuan onu
adam müşteri bulmuştu 2400e bugün verecektiAlma kaarına satış bu değildir elindeki mikrofonu bende aldım yd'den 1100'e kaarına satmak istiyorsan elindekini 1800 e falan sat arada 300-40/kaarın olur aksine bi üründen bunun üstünde bir kaar hayal dahil etme heleki tek olan bi üründen
ben alsam 2200e koysam genede daha fazla kar ederimAlma kaarına satış bu değildir elindeki mikrofonu bende aldım yd'den 1100'e kaarına satmak istiyorsan elindekini 1800 e falan sat arada 300-40/kaarın olur aksine bi üründen bunun üstünde bir kaar hayal dahil etme heleki tek olan bi üründen
O onun müşterisi ama unutma gidip almana kısaca uğraşmana değmez 2m elde bilgisayar parçaları kovala am4 ve üstüadam müşteri bulmuştu 2400e bugün verecekti
Sen bilirsinadam müşteri bulmuştu 2400e bugün verecekti
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben alsam 2200e koysam genede daha fazla kar ederim
200 için değmez yaniburada ne demek istedin