Arkadaşlar birkaç saat önce acemiliğimden ötürü eksik bilgi vererek bir başlık açtım bunun için özür diliyorum.Monster Abra a5 v13.3 kullanıcısıyım.Laptobum 1050 ti ekran kartı 240 gb ssd 8 gb ram ve i5-8300 H işlemciye sahip.Bir arkadaşım aracılığı ile bir takas için konuşuyoruz.Takas için konuştuğumuz masaüstü bilgisayar biraz eski bir sistem aşağıda gördüğünüz gibi tek fanlı rtx 2060 a sahip.Benim bu takasta arada kalmamın sebebi şu.Benim bir youtube kanalım var ve 30 dakika ile 40 dakika arasında renderlar alıyorum adobe premiere pro dan.Ve render alırkenki işlemci sıcaklığım ortalama olarak 93-94 derece civarı oluyor.Benimde etrafımdaki insanlar ''o laptop ile render alırsan laptop yanar'' gibisinden konuştukları için ve bende bu konuda pek bilgili olmadığım için size bir danışayım dedim.Adam oc yapmadığını ve oc performansı hakkında bir bilgisi olmadığını söylemiş.Beni korkutan durum asıl şu.Ben bu bilgisayarı alırsam sadece render yapmayacağım aynı zamanda oyunda oynuyorum.Özellikle oc yaptığım halde bu rtx li sistemle darboğaz veyahut fps drop tarzı durumlar yaşar mıyım?Yani kısacası bu takas benim için karlı bir takas mı?Bilgilendirirken karşınızda bu işin cahili bir adam olduğunu göz önünde bulundururarak bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.(masaüstü bilgisayarın ekran kartı tek fanlı rtx 2060 phoenix)(ısınma vb durumları hakkındada bilgilendirirseniz sevinirim)