Bu termal ped laptopla uyumlu mu??

FKT74

80+
Reaksiyon skoru
58
Herkese merhaba. Acer nitro 5 6800h 3070ti laptopum var 6 ay önce termal macun değişimi ve fan bakımı yaptırdım fakat sürülen termal macun klasik ucuz bilgisayarcı macunu olduğu için beni biraz endişelendirmişti şimdi yaz gelmesiyle haliyle laptop ısınmaya başladı. elimde thermalright helios termal ped var. Bunu hem CPU ya hemde gpu ya uygulasam memnun kalırmıyım?

şahsen fabrika nasıl gönderdiyse o kullanılmalı pedin 0.2mm mi bu blok'a temasına yeter mi

Kaliteli bir termal macun alıp kendiniz kolay bir şekilde yenileyebilirsiniz. fan ayarlarını da yükseltirseniz kolay kolay ısınmaz, sadece biraz sesli çalışır.
Sesli çalışması sorunsa ses yalıtımlı kulaklık takmanızı tercih ederim yaz sonuna kadar :)
Yada biraz daha farklı bir çözüm var, termal macunu yeniledikten sonra fan ayarlarını biraz yükseltin ve fanlı bir laptop soğutucu alın sessiz ve iyi soğutanlar var diye biliyorum

Kaliteli bir termal macun alıp kendiniz kolay bir şekilde yenileyebilirsiniz. fan ayarlarını da yükseltirseniz kolay kolay ısınmaz, sadece biraz sesli çalışır.
Sesli çalışması sorunsa ses yalıtımlı kulaklık takmanızı tercih ederim yaz sonuna kadar :)
Yada biraz daha farklı bir çözüm var, termal macunu yeniledikten sonra fan ayarlarını biraz yükseltin ve fanlı bir laptop soğutucu alın sessiz ve iyi soğutanlar var diye biliyorum
Hocam benim ped tercih etmemin sebebi termal macunda pump out riski olması. Piyasadaki her macun pump out yapabiliyor ayrıca bu pedin soğutma performansı bakımından kaliteli bir termal macundan farkı yok. Hatta çoğundan daha iyi performans sağlıyor. Ek olarak stant kullandığım için laptop soğutucuya gerek yok pek bir işe yaramıyorlar ztn. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,765
Üyeler
184,679
Son üye
bbiemnt
Geri