aratınca bu çıkıyor. Eski bir ürün sanırım , piyasada bulmak zor olabilir.Merhabalar bu fanı hiç gördünüzmü veya bir yakınınızda varmı? (Thermaltake Cyclo A2460 12cm)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
8cm lik olan A2450 bu, bu 2450 lerde logo göstermiyor düz led yanıyoraratınca bu çıkıyor. Eski bir ürün sanırım , piyasada bulmak zor olabilir.
Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
ikinci el sitelerini bir araştır istersen , birde forumda 2. el bölümüne ilan aç. Dediğim gibi piyasası yok muhtemelen.8cm lik olan A2450 bu, bu 2450 lerde logo göstermiyor düz led yanıyor
Ordada baktım 12cm lik A2450 ler var o da sadece led yakıyor dediğim gibi ama normal led değil hareketli yt den bak ne dediğimi anlarsınikinci el sitelerini bir araştır istersen , birde forumda 2. el bölümüne ilan aç. Dediğim gibi piyasası yok muhtemelen.
hocam napcaksınız bu fıyata azcık para koyun lıan lı 3 lu fan alınOrdada baktım 12cm lik A2450 ler var o da sadece led yakıyor dediğim gibi ama normal led değil hareketli yt den bak ne dediğimi anlarsın
Bu fan için az bile bunlar koleksiyonluk fan niteliğinde ayrıca lian li nin yapamadığını yapıyor fan üzerinden hem db sini hemde ortam derecesini gösteriyor youtube a yaz thermaltake A2460 diye dediğimi anlarsınhocam napcaksınız bu fıyata azcık para koyun lıan lı 3 lu fan alın
hocam baktım guzel ama cok ses yapıyor bulmanız cok zorBu fan için az bile bunlar koleksiyonluk fan niteliğinde ayrıca lian li nin yapamadığını yapıyor fan üzerinden hem db sini hemde ortam derecesini gösteriyor youtube a yaz thermaltake A2460 diye dediğimi anlarsın
üretimi varmı acabaValla bunu eninde sonunda bulacağım tr de geçen ay satan varmış alacaktım satılmış bir daha gelmesini bekliyorum olmadı A2450 yi alacağım
ebay a falan bakın yabancılar cok bırıktırıyolar boyle seylerıMalesef keşke olsa