AlevFırtınası
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 514
Rica ederim aklına takılan bir şey olursa sor açıklarımbunu benim gönderdiğim link sanmıştım kusura bakma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eyw teşekkürler
Rica ederim aklına takılan bir şey olursa sor açıklarımbunu benim gönderdiğim link sanmıştım kusura bakma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eyw teşekkürler
bu arada 4070 super kaç fanlı?Tamam o zaman bu sistemi görseldeki gibi özelleştirip satın al.
Alıntıyı görüntüleTavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
2 fanlı ama Inno3D Twin modellerinin soğutması iyi.bu arada 4070 super kaç fanlı?
Sana Thermalright Peerless Assassin hava soğutucu seçtirdim. Giriş seviye sıvı soğutuculardan çok daha iyi. Çok memnun kalırsın.soğutma sıvımı yoksa fanmı anlamıyorumda?
biliyorum sıvı soğutucuyu iyi almadığın sürece mantıklı değilde çok ses çıkarmı?Sana Thermalright Peerless Assassin hava soğutucu seçtirdim. Giriş seviye sıvı soğutuculardan çok daha iyi. Çok memnun kalırsın.
Çok ses çıkarmaz çünkü bu hava soğutucu senin işlemcin için çok yüksek kademe bir soğutucu. Senin işlemcini normalde 700 liralık soğutucular bile normal ses seviyesinde soğuturken bu soğutucu daha az güç kullanarak daha sessiz biçimde soğutur. Bundan daha sessiz bir ne hava soğutucu ne sıvı soğutucu alamazsın bu bütçede.biliyorum sıvı soğutucuyu iyi almadığın sürece mantıklı değilde çok ses çıkarmı?
adamsın kankam eywÇok ses çıkarmaz çünkü bu hava soğutucu senin işlemcin için çok yüksek kademe bir soğutucu. Senin işlemcini normalde 700 liralık soğutucular bile normal ses seviyesinde soğuturken bu soğutucu daha az güç kullanarak daha sessiz biçimde soğutur. Bundan daha sessiz bir ne hava soğutucu ne sıvı soğutucu alamazsın bu bütçede.
Rica ederim knkadamsın kankam eyw