Neler Yeni

Bu toplama sistem Cs,Rainbow Six Siege ve Gta 5 için yeterli olur mu ?

Kemal Efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kemal Efe Sari
Harici olarak başka bir siteden veya biraz daha ekleyerek Ryzen 5 3600 alınabilir
Ayrıca o sisteme Harddisk almak iyi bir şey değil. 128 gb m2 nvme ssd'nin kapasitesi çok yetersiz. Oyun oynayacaksanız. İşletim sistemi SSD'ye kurulu olsa bile oyunlar HDD'de kaldığı sürece tam verimli sonuçlar elde edemezsiniz hatta yavaşlığından şikayet bile edebilirsiniz. Tavsiye olarak HDD'yi iptal edip https://www.itopya.com/corsair-480gb-force-mp510-nvme-m2-ssd-3480mb-okuma-2000mb-yazma/ bu SSD'yi alın.
Sadece GTA5 ve Rainbow Six Siege 133GB yapıyor güncellemeleri de hesaba katarsak 480GB yetersiz kalmaz mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

AF DEDİĞİMİZ ŞEY RYZEN 5 1600 12NM 12NM OLANINI SEÇERSEN ZATEN AF OLUYOR AF DEDİĞİMİZ ŞEY=RYZEN 5 1600 12NM
AF nin 12nm olduğunu bende biliyorum sistem hazır olduğu için 12nm lik seçenek yok 14nm lik seçenek var yukarıda da belirttim bunu zaten

Death Mark

80+ Bronze
Sadece GTA5 ve Rainbow Six Siege 133GB yapıyor güncellemeleri de hesaba katarsak 480GB yetersiz kalmaz mı ?

AF nin 12nm olduğunu bende biliyorum sistem hazır olduğu için 12nm lik seçenek yok 14nm lik seçenek var yukarıda da belirttim bunu zaten
Gta 5, 90 GB, Rainbow Six Siege'e yetecek yer olduğunu düşünüyorum. Karar sizin. İki disk arasında uçurum farkı performans farkı var.

Kemal Efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kemal Efe Sari
Gta 5, 90 GB, Rainbow Six Siege'e yetecek yer olduğunu düşünüyorum. Karar sizin. İki disk arasında uçurum farkı performans farkı var.
Gta 5 in storysini oynayıp silmeyi düşünüyorum,aslında kaygım rainbowdan yana çünkü arkadaşım her güncellemesinin +13GB boyutunda olduğunu söyledi.Bir de CS gelecek yanına ha yeter diyorsan eğer bilgisayarda halihazırda 500GB SSD var sonrasında 1TB HDD eklemesi yapabilirim

Death Mark

80+ Bronze
Gta 5 in storysini oynayıp silmeyi düşünüyorum,aslında kaygım rainbowdan yana çünkü arkadaşım her güncellemesinin +13GB boyutunda olduğunu söyledi.Bir de CS gelecek yanına ha yeter diyorsan eğer bilgisayarda halihazırda 500GB SSD var sonrasında 1TB HDD eklemesi yapabilirim
Yok o kadar abartmayacaklar. Dosya sıkıştırma konusunda çalışıyorlardı.

Kemal Efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kemal Efe Sari
Top Bottom