AlınırAlınır mı ?
İşlemcisi nasıl hocam ? Ryzen 7 7735HS iyi midir ?güzel gayet çekilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 hafta önce excalibur aldım. Dolar da uçunca fiyatlar uçar dedim de şaşırtan bir fiyat cidden. Laptobumdan memnunum ama bu fırsat olsa asusu alabilirdim
Hocam araştırmadım bakmam lazımİşlemcisi nasıl hocam ? Ryzen 7 7735HS iyi midir ?
evet işlemci iyi. Direkt pc'nin kendiside alınır.İşlemcisi nasıl hocam ? Ryzen 7 7735HS iyi midir ?
Kanka iade işlemlerine değer mi excalibur g870 32 gb ram 4060 ı 27.700 e aldımevet işlemci iyi. Direkt pc'nin kendiside alınır.
Ben de almayı düşünüyoum hatta bugün alacağım hocam kesin alınırAlınır mı ?
Watt değeri nedir kankaBen de almayı düşünüyoum hatta bugün alacağım hocam kesin alınır
Hocam kampanya bende yok bu arada 29k ya düşmüyorAlınır mı ?
140w olması lazımWatt değeri nedir kanka
Rendarla vs uğraşıyorsan değer de oyun için değmez. Rendar içinde tufa ram eklemesi gerekir elbetKanka iade işlemlerine değer mi excalibur g870 32 gb ram 4060 ı 27.700 e aldım
Excalibur 105 watt diye biliyorum. Asus bi aklımı çelmedi değil. Kasa kalitesi falan daha iyi diye biliyorum ha laptobumdan memnunum ama fırsat ise alayım diye düşündüm140w olması lazım
Rendarla vs uğraşıyorsan değer de oyun için değmez. Rendar içinde tufa ram eklemesi gerekir elbet
Excaliburun kasası metal, tufunda sert plastik. 4000 serisinde oyun içi maksimum performansa 90-100w aralığında ulaşıyor zaten. Yüksek wattlı bi gpuda alsanız yine aynı watt değerlerinde çalışacak. Yine siz bilirsiniz tabi ama bence o kadar uğraşmaya değmezExcalibur 105 watt diye biliyorum. Asus bi aklımı çelmedi değil. Kasa kalitesi falan daha iyi diye biliyorum ha laptobumdan memnunum ama fırsat ise alayım diye düşündüm
Tamamdır hocam sağolun yardımcı oldunuzExcaliburun kasası metal, tufunda sert plastik. 4000 serisinde oyun içi maksimum performansa 90-100w aralığında ulaşıyor zaten. Yüksek wattlı bi gpuda alsanız yine aynı watt değerlerinde çalışacak. Yine siz bilirsiniz tabi ama bence o kadar uğraşmaya değmez