Hocam upload ile indirme yapmaz download oranın nedirSelamun aleyküm arkadaşlar uploadım 0.5, 1 falan oyun 20 gb kaç saatte iner sizce?
Özür dilerim bilgisizim bu kpnularda 8 9 10 falan hidip geliyor bu aralardaUpload:Bilgisayardan internete yükleme yapmktır.
Downlod:İnternetten bilgisayara indirme yapmaktır.
Sizin bize download hızınızı vermeniz lazım.
9 10Hocam upload ile indirme yapmaz download oranın nedir
Şimdi şöyle söyliyim speed test yapınca bu verileri alıyosan eğer 1mb civarı indirme yapar oda 1 1.5 güne tekabül ediyor yanlış hesaplamadıysam eğer ki speed testte 100mb download yazıyosa senin alıcağın download hızı 10dur eğer öyle ise 4 4.5 saat sürebilirÖzür dilerim bilgisizim bu kpnularda 8 9 10 falan hidip geliyor bu aralarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
9 10
nE 1 1.5 günmü ve pc hiç kapanmıyacak ya daha 80 gb lik gta 5 duruyor kitaplıkta peki bu pc ye zarar filan verirmi İnternetin hızını yavaşlatırmı evde kullanırken bu indirme olurken kardeşim sıkıntısız bir şekilde zoomdan ders yapabilirmi yada bu indirmeyi durdurup pc yi kapatıp sonradan devam ettirebiliyormuyuz ve 10 alıyorum dowloand neden 1 indiriyor?Yardımcı olursan sevinirim.Şimdi şöyle söyliyim speed test yapınca bu verileri alıyosan eğer 1mb civarı indirme yapar oda 1 1.5 güne tekabül ediyor yanlış hesaplamadıysam eğer ki speed testte 100mb download yazıyosa senin alıcağın download hızı 10dur eğer öyle ise 4 4.5 saat sürebilir
İnternet sağlayıcınla da ilgili aslında türknet veya benzeri bir marka kulllanıyorsan 40mb civarı veriyor oda downloada 4mb olarak düşüyor maalesef türkiye işte naparsın 100mb internet alıyorsun ama o 100mb yi kullandırtmıyorlar onun için yüksek paralar veriliyor ailece büyük ihtimal türk telekom kullanıyorsunuz ya giriş paketi olan 8mblik paket yada 16mblik bir paket kullanıyorsunuz indirmeyi yarıda durdurabilirsin sonra devam edebilirsin nerden indiriyorsun bu aradanE 1 1.5 günmü ve PC hiç kapanmıyacak ya daha 80 gb lik gta 5 duruyor kitaplıkta peki bu PC ye zarar filan verirmi İnternetin hızını yavaşlatırmı evde kullanırken bu indirme olurken kardeşim sıkıntısız bir şekilde zoomdan ders yapabilirmi yada bu indirmeyi durdurup PC yi kapatıp sonradan devam ettirebiliyormuyuz ve 10 alıyorum dowloand neden 1 indiriyor?Yardımcı olursan sevinirim.
Epic gamesten indiriyorum türkcell süperonline 12 mbs lk paket hız testinde 10 gözüküyor epic gamesten oyunu indirirken nasıl durdurucam bilgisayarı dün aldığım için bilmiyorum bu konuları pek bide durdurduktan sonra kapatabilirim dimi bilgisayarıİnternet sağlayıcınla da ilgili aslında türknet veya benzeri bir marka kulllanıyorsan 40mb civarı veriyor oda downloada 4mb olarak düşüyor maalesef türkiye işte naparsın 100mb internet alıyorsun ama o 100mb yi kullandırtmıyorlar onun için yüksek paralar veriliyor ailece büyük ihtimal türk telekom kullanıyorsunuz ya giriş paketi olan 8mblik paket yada 16mblik bir paket kullanıyorsunuz indirmeyi yarıda durdurabilirsin sonra devam edebilirsin nerden indiriyorsun bu arada
indirme yaparken genelde internetin hepsini çektiği için zooma sağlıklı bağlantı yapamaz kardeşin
indirmeyi açık bırakmakta pcye herhangi bir sorun çıkarmaz (şimdiye kadar başıma bir şey gelmedi)
16bmlık türk telekom kullanıyorum 1.6 görüyorum max indirme hızı gtayı aralıklarla nerdeyse 1 haftada indirdim
Reis vede bunu gördüm googlede ssi koydum bak bi doğrumudurİnternet sağlayıcınla da ilgili aslında türknet veya benzeri bir marka kulllanıyorsan 40mb civarı veriyor oda downloada 4mb olarak düşüyor maalesef türkiye işte naparsın 100mb internet alıyorsun ama o 100mb yi kullandırtmıyorlar onun için yüksek paralar veriliyor ailece büyük ihtimal türk telekom kullanıyorsunuz ya giriş paketi olan 8mblik paket yada 16mblik bir paket kullanıyorsunuz indirmeyi yarıda durdurabilirsin sonra devam edebilirsin nerden indiriyorsun bu arada
indirme yaparken genelde internetin hepsini çektiği için zooma sağlıklı bağlantı yapamaz kardeşin
indirmeyi açık bırakmakta pcye herhangi bir sorun çıkarmaz (şimdiye kadar başıma bir şey gelmedi)
16bmlık türk telekom kullanıyorum 1.6 görüyorum max indirme hızı gtayı aralıklarla nerdeyse 1 haftada indirdim
1 1,2 indirme hızı alırsın büyük ihtimal epic gameste oyunu indirmeye bas, bastıktan sonra birdaha üstüne basarsan duruyor yada epicgamesin menüsünde sol tarafta indirme sekmesi var ordan pause (durdur) tuşuna basarsanda dururEpic gamesten indiriyorum türkcell süperonline 12 mbs lk paket hız testinde 10 gözüküyor epic gamesten oyunu indirirken nasıl durdurucam bilgisayarı dün aldığım için bilmiyorum bu konuları pek bide durdurduktan sonra kapatabilirim dimi bilgisayarı
DoğrudurEpic gamesten indiriyorum türkcell süperonline 12 mbs lk paket hız testinde 10 gözüküyor epic gamesten oyunu indirirken nasıl durdurucam bilgisayarı dün aldığım için bilmiyorum bu konuları pek bide durdurduktan sonra kapatabilirim dimi bilgisayarı
Reis vede bunu gördüm googlede ssi koydum bak bi doğrumudur
Çok yardımcı oldun sağol.Hakkını helal et.1 1,2 indirme hızı alırsın büyük ihtimal epic gameste oyunu indirmeye bas, bastıktan sonra birdaha üstüne basarsan duruyor yada epicgamesin menüsünde sol tarafta indirme sekmesi var ordan pause (durdur) tuşuna basarsanda durur
Doğrudur
Ne demek yardımcı olabildiysem ben teşekkür ederim, helal olsunÇok yardımcı oldun sağol.Hakkını helal et.
Manuel güncelleme yapman daha sağlıklı oyundayken falan güncelleme giriyor araya bir bakıyosun ping almış başını gidiyor sonra oyundan düşüyosun müsait zamanlarında yapman daha iyi olurBide son bişey otomatik güncellemeyi seçiyimmi indirirken