Neler Yeni

Bu upload ile rocket league kaç saatte iner?

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Manuel güncelleme yapman daha sağlıklı oyundayken falan güncelleme giriyor araya bir bakıyosun ping almış başını gidiyor sonra oyundan düşüyosun müsait zamanlarında yapman daha iyi olur
Zor değil dimi yapması manuel olarak.Nasıl nerdrn yapılıyor.

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
instagram.com/dagestarhepx
Steam
Dagestarhep
Zor değil dimi yapması manuel olarak.Nasıl nerdrn yapılıyor.
Epic games ayarlar menüsünde güncellemeler kısmında otomatik veya manuel olarak seçiyorsun diye hatırlıyorum biraz karıştır en kötü bulursun zaten indirme sekmesinde olması lazım

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Epic games ayarlar menüsünde güncellemeler kısmında otomatik veya manuel olarak seçiyorsun diye hatırlıyorum biraz karıştır en kötü bulursun zaten indirme sekmesinde olması lazım
reis kb senide çok meşgul ettimn teşekkürler ama oyunu indirmeye başlarken evdeki internete bişi oldu telefondan olsun pc den olsun youtubeye bile girilmiyor duraklattım öyle yazıyorum burayı bile açmıyor sorun nedir acaba ama oyunu indirmesinde bi sıkıntı olmuyor

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
Steam
Dagestarhep
reis kb senide çok meşgul ettimn teşekkürler ama oyunu indirmeye başlarken evdeki internete bişi oldu telefondan olsun PC den olsun youtubeye bile girilmiyor duraklattım öyle yazıyorum burayı bile açmıyor sorun nedir acaba ama oyunu indirmesinde bi sıkıntı olmuyor
Sorun değil hocam yukardada belirtmiştim indirme yaparken bütün interneti çekiyor indiren program hangisi ise sayfalara girememen youtubeye girememen çok normal yatmadan evvel indirmeye bırakırsın geceleri öyle öyle indirebilirsin sabahta oynaması düşer sana :)

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
Şimdi şöyle söyliyim speed test yapınca bu verileri alıyosan eğer 1mb civarı indirme yapar oda 1 1.5 güne tekabül ediyor yanlış hesaplamadıysam eğer ki speed testte 100mb download yazıyosa senin alıcağın download hızı 10dur eğer öyle ise 4 4.5 saat sürebilir
1 1.5 gün ne hocam birdaha hesaplayın lütfen yanlış bilgilendirmeyelim

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Sorun değil hocam yukardada belirtmiştim indirme yaparken bütün interneti çekiyor indiren program hangisi ise sayfalara girememen youtubeye girememen çok normal yatmadan evvel indirmeye bırakırsın geceleri öyle öyle indirebilirsin sabahta oynaması düşer sana :)
anladım teşekkürler ama şöyle bir soru sorayım bu bizim kullandığımız internet üst kat çaprazımızda amcamın bizde modem yani ağ genişletici alıp kablo ile evimize çektik şimdi bizim evde gitsin sıkıntı değil ama amcamdada gidermi onu öğreneyim adam evdeyken indirimiyim öyleyse ayıp olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıkıntı yok hallettik düzelttik

melihsan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
melih şan
nE 1 1.5 günmü ve PC hiç kapanmıyacak ya daha 80 gb lik gta 5 duruyor kitaplıkta peki bu PC ye zarar filan verirmi İnternetin hızını yavaşlatırmı evde kullanırken bu indirme olurken kardeşim sıkıntısız bir şekilde zoomdan ders yapabilirmi yada bu indirmeyi durdurup PC yi kapatıp sonradan devam ettirebiliyormuyuz ve 10 alıyorum dowloand neden 1 indiriyor?Yardımcı olursan sevinirim.
zarar vermez ama zoom falan kullanilmaz o zaman oyunu durdur devam edersin bitince

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
Steam
Dagestarhep
Kendimden biliyorum aynı hızda internet kullanıyordum en kötü internetten calculatorlara bakın

anladım teşekkürler ama şöyle bir soru sorayım bu bizim kullandığımız internet üst kat çaprazımızda amcamın bizde modem yani ağ genişletici alıp kablo ile evimize çektik şimdi bizim evde gitsin sıkıntı değil ama amcamdada gidermi onu öğreneyim adam evdeyken indirimiyim öyleyse ayıp olur.

sıkıntı yok hallettik düzelttik
İnternette yavaşlama olur maalesef

xErenBnee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Eren.
bu arada epic gamesten indiriyorsan baya yavaş iner.launcheri çok yavaş indiriyor nedense

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
bu arada epic gamesten indiriyorsan baya yavaş iner.launcheri çok yavaş indiriyor nedense
Kendimden biliyorum aynı hızda internet kullanıyordum en kötü internetten calculatorlara bakın

İnternette yavaşlama olur maalesef
zarar vermez ama zoom falan kullanilmaz o zaman oyunu durdur devam edersin bitince
Arkadaşlar şöyle bir soru sorucam şimdi indirmeyi başlattım yüzde 30 u indi sonra durdurdum ve pc yi kapattım açtığımda indirme faşan gözükmüyordu ama inen 4 gb yani Yüzde 30u inmiş dosyalarda gözüküyor yeniden indirmeyr başkatmadan önvr o ineni silipmi başlatayım birşeyyapmadanmı başkatayım ne yapayım

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
Steam
Dagestarhep
Arkadaşlar şöyle bir soru sorucam şimdi indirmeyi başlattım yüzde 30 u indi sonra durdurdum ve PC yi kapattım açtığımda indirme faşan gözükmüyordu ama inen 4 gb yani Yüzde 30u inmiş dosyalarda gözüküyor yeniden indirmeyr başkatmadan önvr o ineni silipmi başlatayım birşeyyapmadanmı başkatayım ne yapayım
Bişey yapmadan başlat inen dosyaları toplam boyuttan düşüyor şuan kalan 16gb indiricek

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Şimdi şöyle söyliyim speed test yapınca bu verileri alıyosan eğer 1mb civarı indirme yapar oda 1 1.5 güne tekabül ediyor yanlış hesaplamadıysam eğer ki speed testte 100mb download yazıyosa senin alıcağın download hızı 10dur eğer öyle ise 4 4.5 saat sürebilir
Yanlış hesaplama yapmışsın. 100 mbps internet kullanıyorum 12 mb/s ile indiriyor saniyede 20 GB oyun yarım saat sürmez bile 4.5-5 saatte 120 GB oyun bile çok rahat iner.

Top Bottom