Bu ürün alınır mı muadil tavsiyeniz var mı

yarmhayat

80+
Reaksiyon skoru
11
arkadaşlar selam bugün bir mediamarkt bayisine gittim kendime ve kız arkadaşıma kulaklık bakıyordum kulak içi ikimzde samsung telefon kullanıyoruz samsung buds bakarken çalışan arkadaş yardımcı olmak istedi biraz muhabbetten sonra buds3 proların pahalılıgı hakkında konuştuk ve pro almıyacaksam şuan fiyatının düşük oldugunu belirttigi bir kulaklık önerdi
bu kulaklıgın 2 farklı modeli bulundugunu birinin normal digerinin pro gürültü azaltma özellginie sahip oldugunu ve yapay zeka destekli bass oldugunu söyledi ve ne hikmetse 2 kulaklık da aynı fiyat kutuların üzerinde de yazıyor zaten
sorum şu bu kulaklıgı deneyen bilen var mı sizce alınır mı?
alınmaz ise muadil benzer fiyatlara önerisi olan var mı

Anker Liberty 4 ANC varken Philips almam. Ayrıca bana kalsa ben artık bıktım bu ıvır zıvırların kaybolmasından da, arızalanması dan da 500 600 liralık alıyorum, 3 5 ay sonra yok oluyor zaten.

Yeni çıkmış görünüyor, pek incelemesi de yok. Philips, JBL, Marshall ürünleri genel olarak marka bazlı ürünler oluyor, muadillerine göre iyi ürünleri nadir oluyor ancak olursa da daha pahalı oluyor. Samsung cihaz da kullanıldığından aynı bütçede Buds FE daha iyi olacaktır. Bütçe artarsa da Buds 2 Pro'ya bakılabilir.

Cihaz Samsung olduğu için Samsung kulaklık almak kullanım rahatlığı açısından daha rahat olabilir. Özellikle Samsung tablet veya saat kullanıyorsanız iki cihaz arasındaki geçişlerin hızlıca yapılabilmesi gibi kolaylıklar sağlaması kullanımı rahatlatacaktır. O bütçeye Buds 3 ve 3 Pro pahalı gelir fakat Buds FE alınabilir,gördüğüm genel yorumlar genellikle iyiydi fakat eğer o bütçede daha iyi ses verebilecek muadil ürün varsa ve ses sizin tercihinizde daha ön plandaysa onlara da bakılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,806
Üyeler
173,880
Son üye
SametAbi12
Geri