Neler Yeni

Bu virüs şeysi doğru mudur?

ElectriX

80+ Silver
İnstada hikayelerde dolaşıyordum. Baktım haftanın ücretsiz oyunları diye bir hikaye var. Bakıyım dedim oyunlar var. Ben genelde epic ve steam dışı beleş oyunları almıyorum bunu teyit etmek için linke tıkladım. Bu geldi ne kadar doğrudur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Treyarch

Ekler

• 6EFA1617-23CF-4AD9-93E6-38ED63B22BDE.png
    6EFA1617-23CF-4AD9-93E6-38ED63B22BDE.png
    117.2 KB · Hit: 78

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onar linkine tıklmadım merak etmein. Ama buraya kadar gelmeden önce robot doğrulaması yaptırdı.

murat.a

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Murat
Kanka İnanma O Virüs Değil Seni Kandırıyorlar virüs varmış gibi telefon falan sakın yazma direk çık Dediği Şeyleride İndirme

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
@Reindi ,

Bilmediğiniz, anlamadığınız şeyler hakkında yorum yapmayın. Lütfen. Lütfen. Lütfen!

Böyle bir şey yok. Akıllarınca o virüslü uygulamayı sana yükletmeye çalışıyorlar. Ara, ara bazı sitelerde ''Iphone 7 kazandınız!'' gibisinden şeyler de oluyor. Dikkate almadan geçin.

HyperLeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Ali Demir Alpay
İnstada hikayelerde dolaşıyordum. Baktım haftanın ücretsiz oyunları diye bir hikaye var. Bakıyım dedim oyunlar var. Ben genelde epic ve steam dışı beleş oyunları almıyorum bunu teyit etmek için linke tıkladım. Bu geldi ne kadar doğrudur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Treyarch
Yazım şekline bakınca aslında bunun yalan olduğu rahat rahat belli. Zamanında bana da böyle bir mesaj gelmişti ama hiç bir şey olmadı yani korkmana gerek yok.

ElectriX

80+ Silver
@Reindi ,

Bilmediğiniz, anlamadığınız şeyler hakkında yorum yapmayın. Lütfen. Lütfen. Lütfen!

Böyle bir şey yok. Akıllarınca o virüslü uygulamayı sana yükletmeye çalışıyorlar. Ara, ara bazı sitelerde ''Iphone 7 kazandınız!'' gibisinden şeyler de oluyor. İnanma geç.
Sana hikayeyi atsam linki taratır mısın? Bilgisayardan bayağı bir uzağım. Telefondan olmuyor.

murat.a

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Murat
@Reindi ,

Böyle bir şey yok. Akıllarınca o virüslü uygulamayı sana yükletmeye çalışıyorlar. Ara, ara bazı sitelerde ''Iphone 7 kazandınız!'' gibisinden şeyler de oluyor. Dikkate almadan geçin.
Doğru Söylüyor Bendede Olmuştu Geri Yaparak Çıkıyodum

Reindi

80+ Silver
@Reindi ,

Haklısın!

Top Bottom