Neler Yeni

Bu virüs şeysi doğru mudur?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,264
İsim
.
İnstada hikayelerde dolaşıyordum. Baktım haftanın ücretsiz oyunları diye bir hikaye var. Bakıyım dedim oyunlar var. Ben genelde epic ve steam dışı beleş oyunları almıyorum bunu teyit etmek için linke tıkladım. Bu geldi ne kadar doğrudur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Treyarch
Sakın basma basarsan virüs

ElectriX

80+ Silver

ElectriX

80+ Silver
Sıkıntı olan şey telefonda (Appstore'da) Av yok

@ElectriX ,

Attığım bağlantıya 1 defa tıklayınız. VirusTotal'a taratın diye bir şey söylemedim.
Hmm tamam. Virüs yok yani? Sadece oltalama mı? Ya da linke tıklanma üzerinden para kazanmak mı? Çünkü bvcv diye bir site var kısaltma sitesi.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bc Vc referal link kısaltma sitesi. Virüs yok diye bir şey söylemedim. Oltalama yöntemi ile zararlı yedirmeye çalışıyorlar.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
İnstada hikayelerde dolaşıyordum. Baktım haftanın ücretsiz oyunları diye bir hikaye var. Bakıyım dedim oyunlar var. Ben genelde epic ve steam dışı beleş oyunları almıyorum bunu teyit etmek için linke tıkladım. Bu geldi ne kadar doğrudur?

@Treyarch
Sayfayı kapat gitsin. Bir de "yetişkin sitelerinden" yazmışlar 😂

@Treyarch
%28.1 yazmışlar bir de gülmekten öldüm 😂

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

@Treyarch
Bu site sıkıntılı.Linke tıklamamışsınızdır inşallah.

ElectriX

80+ Silver
Bc Vc referal link kısaltma sitesi. Virüs yok diye bir şey söylemedim. Oltalama yöntemi ile zararlı yedirmeye çalışıyorlar.
Sistemde bir şey olup olmadığını nasıl bilicem? İphone6

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Telefonunuzda bir şey olduğunu zannetmiyorum. IOS cihazlara Jailbreak yapılmadığı müddetçe zararlı bulaşma ihtimali çok çok zor.

ElectriX

80+ Silver
Telefonunuzda bir şey olduğunu zannetmiyorum. IOS cihazlara Jailbreak yapılmadığı müddetçe zararlı bulaşma ihtimali çok çok zor.
Jb'yi nasıl anlarım? Cydia diye bir şey yüklü değil

ElectriX

80+ Silver
Top Bottom