Neler Yeni

BU XİAOMİ NEDEN BÖYLE 😡

furk88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ğ
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
gelen her güncellemeyle telefon dahada kötü bir hal alıyor en son MIUI 13.0.1 güncellemesini yükledim ve bu sefer Google uygulamalarında renk tonları değişmeye başladı saçma sapan yerlerde saçma sapan sorunlar oluşuyor ey Xiaomi lütfen şunları düzelt artık tek isteğim bu

Son düzenleme:

Atyxah

80+ Silver
gelen her güncellemeyle telefon dahada b0ktan bir hal alıyor en son MIUI 13.0.1 güncellemesini yükledim ve bu sefer Google uygulamalarında renk tonları değişmeye başladı saçma sapan yerlerde saçma sapan sorunlar oluşuyor ey Xiaomi lütfen şunları düzelt artık tek isteğim bu
ben de buraya atılan youtube videolarını veya instagramdaki reelslerden karışık olarak bazılarını göremiyorum yeşil çizgiler çıkıyor

tam fakir telefonu işte kağıt üzerinde özellikleri güzel ama kendisi değil bende de note 8 var

Mazia Prochainezo

80+ Bronze
Tabii efendim.
Şaka maka PC varsa mitoolv2 ile sürüm düşürme yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de buraya atılan youtube videolarını veya instagramdaki reelslerden karışık olarak bazılarını göremiyorum yeşil çizgiler çıkıyor

tam fakir telefonu işte kağıt üzerinde özellikleri güzel ama kendisi değil bende de note 8 var
Rom at.

Atyxah

80+ Silver

Atyxah

80+ Silver

furk88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ğ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

tam fakir telefonu işte kağıt üzerinde özellikleri güzel ama kendisi değil bende de note 8 v

Tabii efendim.
Şaka maka PC varsa mitoolv2 ile sürüm düşürme yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rom at.
Aslında kafamda o da var fakak pek yapmak istemiyorum

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
gelen her güncellemeyle telefon dahada b0ktan bir hal alıyor en son MIUI 13.0.1 güncellemesini yükledim ve bu sefer Google uygulamalarında renk tonları değişmeye başladı saçma sapan yerlerde saçma sapan sorunlar oluşuyor ey Xiaomi lütfen şunları düzelt artık tek isteğim bu
işte bu yüzden oppo

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,461
İsim
Emre
en büyük hatalarımdan biri iphone 7 den redmi note 10 pro ya geçmek oldu. Xiamoi pişmanlıktır

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,461
İsim
Emre

Reels lerde bazen bende video donuyor ses geliyor. Koyu modda bazı yerleri düzgün göstermiyor çok buglu bir seri

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,409
İsim
Hacı
Update yapmayacaksın benim de Xiaomi den çıkardığım bu :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular