Bu zamanda sistem alınmalı mı ?

GameloG

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
Şimdi sistem almak mantıklı mı yoksa bayram zamanı bayram indirimi vs veya YouTube kanallarından bayram özel sistem gelir mi ?

Bütçen nedir dostum

5500 bandında bugün sistemi almayı düşünüyorum ama acaba bayramda iyi bir şey olur mu diye düşündüm
Yani hatta geçen ay almayan bu ay pişman oluyor. Sadece bekleyebilirseniz ryzen 4000 serisi bomba gibi geliyor bence 8çekirdekli apu gelirse işler değişir.
Ama imkanın varsa o bütçeye 3600 ve 1660s bir sistem güzel olur

Şimdi sistem almak mantıklı mı yoksa bayram zamanı bayram indirimi vs veya YouTube kanallarından bayram özel sistem gelir mi ?
bence her dakika her saniye alınabilir zira doların ne olucagı belli deil bi dakika sonra 10 olabilir herhangi bişi yüzünden yada 1 dakika sonra 4 de olabilir bilemessin ne zaman ne olcagını ben al derim yani tavsiye ederim

bence şimdi al ilerde dolar artabilir şuan dolarda bi hareket yok ilerde yükselebilir

Sanırım herkesin görüşü aynı en doğru zaman şimdiki zaman gelecekten beklenti içinde olmaya geçmişe yanmaya değmez

Geri