cr1ta
80+ Bronze
Akbaşoğlu, bugüne kadar toplumun hiçbir kesimini enflasyona ezdirmediklerini ve hiçbir zaman ezdirmeyeceklerini söyledi
"Bugüne kadar toplumumuzun hiçbir kesimini enflasyona ezdirmedik, hiçbir zaman ezdirmeyeceğiz. Toplumun bütün kesimlerine dönük olumlu adımları atmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı."Olumlu adımlar peşi sıra gelecek"
Akbaşoğlu, memur ve emeklilere temmuzda enflasyon farkı ödeneceğine işaret ederek, "Yeni ekonomi modeli çerçevesinde her türlü olumlu adımı atarak milletimizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması konusunda nice güzel adımların bir başka versiyonunu temmuz ayı içerisinde hep beraber görmüş olacağız. Bu manada hem fiyat istikrarının sağlanması hem de maaşların, ücretlerin artırılması suretiyle alım gücünün artırılmasına dönük bütün bu olumlu adımlar peşi sıra gelecek" dedi.
Kaynak: INDEPENDENT TÜRKÇE
Kaynak Link: https://www.independentturkish.com/...=Bundle&utm_medium=referral&utm_source=Bundle
Benim Yorumum ve Kapanış: Akbaşoğlu'nun da bu açıklaması ile bugün içerisinde hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem de Akbaşoğlu olmak özere Temmuz ayında alım gücünün ekonomik yönden artmasına ve halkın ekonomik yönden rahatlamasına dair iki açıklama geldi. Bu da halkın Temmuz ayında büyük bir beklenti içinde olacağını gösteriyor. Umarım bu yapılan açıklamalar yerini bulur ve ekonomik yönden pozitif yönde bir gelişme olur. Halk olarak artık alım gücünün her geçen gün düşmesinden artık bıkmıştık.
Yapılır mı yapılmaz mı bilemem ben bu haberi sizlerle buluşturdum, umarım halkın en kısa sürede alım gücü artar. Pozitif yönde bir gelişme olsa bile bu ilgili partiye pozitif yönde bir oy getirir mi? Temmuz ayında da ekonomik yönde bir gelişme olmazsa veya olan gelişme de alım gücünü beklentinin çok çok altında arttırırsa halkın tekrar tepkisi ne olur? Bunların hepsini önümüzdeki Temmuz ayında göreceğiz, yorumlarda fikirlerinizi belirtebilirsiniz.