Bulgaristan'dan PlayStation 5 alacağım yardım

Reaksiyon skoru
2
Önümüzdeki nisan bulgaristana gideceğim dönerken yanımda 1 adet PlayStation 5 getirmek istiyorum ama adımlara pek hakim değilim birkaç konuyla ilgili makale bulsamda yetersiz geldi bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Mümkünse kutuyuda yanımda getirmek istiyorum bir de tax Free muhabbetini merak ediyorum.

Önümüzdeki nisan bulgaristana gideceğim dönerken yanımda 1 adet PlayStation 5 getirmek istiyorum ama adımlara pek hakim değilim birkaç konuyla ilgili makale bulsamda yetersiz geldi bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Mümkünse kutuyuda yanımda getirmek istiyorum bir de tax Free muhabbetini merak ediyorum.
Knka nerede oturuyorsun Mersin Adana'ya fln yakın mi valize sığarsa köy getir ama paketi aç çalışiyor mu calismiyomu kontrol et

Knka nerede oturuyorsun Mersin Adana'ya fln yakın mi valize sığarsa köy getir ama paketi aç çalışiyor mu calismiyomu kontrol et
Antalyada oturuyorum niyetim valizsiz getirmek ama zorunda kalırsam yapabilirim yakalanırsam kaçakcı muamelesi yemek istemiyorum.

1 adet olduğu sürece sıkıntı yok açmanada gerek yok. Tax Freele bir yerden alırsan ülkeye göre değişiyor vergi iadeni alabiliyorsun. Bazı ülkelerde ya da satıcılarda tax free olmuyor bunu özellikle sor alacağın satıcıya o tax free ile vergi iadesi alıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,241
Üyeler
174,329
Son üye
jojaj
Geri