Neler Yeni

Bunları yapıyorsan kendine türk'üm deme

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
temu ve aliexpres gibi yerlerden seve seve alışveriş yapıyorsan kendine türk'üm deme

ucuz diye kolayına geliyor ama neden ucuz diye hiç sorgulamıyorsun?
kullandığımız eşyaların %80'i ç*nden geliyor üretiliyor diye ç*nin aşağılık uygulamalarını kullanmanız gerekmiyor. zorla çalıştırılan türk'ler eziyet edilen türk'lere yardım edemeyecek kadar aşağılık bi torunsak biz, en azından destek vermemeyi başarabiliriz. hala destek veriyorsanız türk'üm demeyin kendinize. deseniz bile sizin kanınızda türk'lük yoktur

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
temu ve aliexpres gibi yerlerden seve seve alışveriş yapıyorsan kendine türk'üm deme

ucuz diye kolayına geliyor ama neden ucuz diye hiç sorgulamıyorsun?
kullandığımız eşyaların %80'i ç*nden geliyor üretiliyor diye ç*nin aşağılık uygulamalarını kullanmanız gerekmiyor. zorla çalıştırılan türk'ler eziyet edilen türk'lere yardım edemeyecek kadar aşağılık bi torunsak biz, en azından destek vermemeyi başarabiliriz. hala destek veriyorsanız türk'üm demeyin kendinize. deseniz bile sizin kanınızda türk'lük yoktur
Tamam 👍

Hanaz

80+ Gold
Ne diyelim

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hmm ozaman geçen gün maymun (#&apex?!) Ile fotoğraf çektirenlere ne diylelim (!)
ne dediğini anlamadım ama kesin alakasız bir şey diyorsun o yüzden sorgulamıcam

KlausM

80+ Silver
temu ve aliexpres gibi yerlerden seve seve alışveriş yapıyorum ve bu seni hiç alakadar etmez sen kim oluyorsun da beni yargılıyorsun?

Hanaz

80+ Gold
ne dediğini anlamadım ama kesin alakasız bir şey diyorsun o yüzden sorgulamıcam
Alakasız ? Kendine Türküm deme diyorsun keşme işaterine kadar ama T nin büyük yazılacağını bilmiyorsun bu arada dediğim kişinin soy adı öc ile başlıyo alan ile devam ediyor

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
temu ve aliexpres gibi yerlerden seve seve alışveriş yapıyorum ve bu seni hiç alakadar etmez sen kim oluyorsun da beni yargılıyorsun?
istediğin gibi seve seve alışveriş yap ben sana karışmıyorum ama kendine türk'üm demeyeceksin yapıyorsan

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Alperen Yılmaz
Mx4 olayından dolayı bu konuyu açtın , bence kendimizi kardırmayalım bir şey yaparken ederken kullandığımız neredeyse her şey gavur malı kullanmadım diyemez kimse sende diyemezsin diyelim çin malı almadın çine destek veren başka bir ülkenin malını alıp o ülkeye destek vermiş olabilirsin yani sen ne yaparsan yap illaki o ülkeye destek veriyorsun kurtulamıyorsun bundan

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
Alakasız ? Kendine Türküm deme diyorsun keşme işaterine kadar ama T nin büyük yazılacağını bilmiyorsun bu arada dediğim kişinin soy adı öc ile başlıyo alan ile devam ediyor
haklısın Türk'üm olması gerek yanlışımı düzelttiğin için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mx4 olayından dolayı bu konuyu açtın , bence kendimizi kardırmayalım bir şey yaparken ederken kullandığımız neredeyse her şey gavur malı kullanmadım diyemez kimse sende diyemezsin diyelim çin malı almadın çine destek veren başka bir ülkenin malını alıp o ülkeye destek vermiş olabilirsin yani sen ne yaparsan yap illaki o ülkeye destek veriyorsun kurtulamıyorsun bundan
özellikle kendi uygulamalarından destek vermeyebilirim demi?

KlausM

80+ Silver
istediğin gibi seve seve alışveriş yap ben sana karışmıyorum ama kendine türk'üm demeyeceksin yapıyorsan
Yazdıklarını raporladım umarım ban yersin senin gibilerini forumda görmek içler acısı...

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
Yazdıklarını raporladım umarım ban yersin senin gibilerini forumda görmek içler acısı...
hadi kardeşim sen alışverişlerini yapmaya devam et :) ben sonuna kadar savunurum kendimi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom