Neler Yeni

Bunu alıyorum dostlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali efe demirci

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
Ömür

Beyler s.a

Bu sistemi ssd sini 1 tb yapıp almayı düşünüyorum tavsiyesi olan var mı
Alınır ama thermalright burst assassin yada pearless assassin alman lazım işlemci için

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali efe demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stok soğutucu seni 1-2 hafta idare eder.Tam hızda çalıştırırsın stok soğutucuyu.
Genel sistem 1 2 haftada zamlanır mı acaba reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stok soğutucu seni 1-2 hafta idare eder.Tam hızda çalıştırırsın stok soğutucuyu.
Sisteme zarar vermez mi oyle de bide istedıgım oyunu her türlü oynarım dımı reis bu sistemde

R9XTX

80+ Bronze
1-2 haftada her şey olabilir.Belli olmaz.Fiyat artabilir.Stok bitebilir.Sistem satıştan kalkabilir.

Genel sistem 1 2 haftada zamlanır mı acaba reis

Sisteme zarar vermez mi oyle de bide istedıgım oyunu her türlü oynarım dımı reis bu sistemde
Pbo kapatırsın en kötü denersin.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Alican ekinci
alacaz o zaman mecbur bi de bi şey soracam 1 2 hafta sonra alsam zamlanır mı acaba sistem
burası tr serveri reis büyük ihtimalle zamlanır.zamlanmasa bile itopyada parçası bittiğinde satışa kapatıyorlar yada yeni parça seçmeye zorluyor ek masrafa

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Arda doğan
alacaz o zaman mecbur bi de bi şey soracam 1 2 hafta sonra alsam zamlanır mı acaba sistem
Olabilir belki stok falan biter ama seni sıkıntıya sokacaksa acele etme bu olmazsa bir başkası olur alternatif çok

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali efe demirci
Olabilir belki stok falan biter ama seni sıkıntıya sokacaksa acele etme bu olmazsa bir başkası olur alternatif çok
Kral bayadır arıyom uğraşıyorum şuana kadar bu bütçeye bulduğum en iyisi bu gibi ama il dışına çıkma durumum var 1 hafta sonra fln almayı planlıyorum benım şansıma da kesın zamlanır

burası tr serveri reis büyük ihtimalle zamlanır.zamlanmasa bile itopyada parçası bittiğinde satışa kapatıyorlar yada yeni parça seçmeye zorluyor ek masrafa
En fazla ss disini seçmeye zorlarlar gibi diğerlerinin değişecegını dusunmüyorum ama benım şansıma kesın zamlanır

1-2 haftada her şey olabilir.Belli olmaz.Fiyat artabilir.Stok bitebilir.Sistem satıştan kalkabilir.

Pbo kapatırsın en kötü denersin.
O ne oluyor kral

Bide kasanın görümünü merak edıyorum nasıl bi şey tam bilmıyorum temsili foto fln dıyo güzel midir acaba

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Alican ekinci
demek istediğim bu sistem gibi uyarı veriyor ileride parçası bitince başka parça seçmene zorlayabilirler fiyat avantajı kalırmı o zaman bilmem

R9XTX

80+ Bronze
Pbo, işlemcinin turbo hızına çıkmasını sağlar.Eğer kapatırsan performans düşer ancak işlemci daha az ısınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,696
Üyeler
160,432
Son üye
askeladd144a
Top Bottom