Bunu alıyorum dostlar

Stok soğutucu seni 1-2 hafta idare eder.Tam hızda çalıştırırsın stok soğutucuyu.
Genel sistem 1 2 haftada zamlanır mı acaba reis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stok soğutucu seni 1-2 hafta idare eder.Tam hızda çalıştırırsın stok soğutucuyu.
Sisteme zarar vermez mi oyle de bide istedıgım oyunu her türlü oynarım dımı reis bu sistemde

1-2 haftada her şey olabilir.Belli olmaz.Fiyat artabilir.Stok bitebilir.Sistem satıştan kalkabilir.

Genel sistem 1 2 haftada zamlanır mı acaba reis

Sisteme zarar vermez mi oyle de bide istedıgım oyunu her türlü oynarım dımı reis bu sistemde
Pbo kapatırsın en kötü denersin.

alacaz o zaman mecbur bi de bi şey soracam 1 2 hafta sonra alsam zamlanır mı acaba sistem
Olabilir belki stok falan biter ama seni sıkıntıya sokacaksa acele etme bu olmazsa bir başkası olur alternatif çok

Olabilir belki stok falan biter ama seni sıkıntıya sokacaksa acele etme bu olmazsa bir başkası olur alternatif çok
Kral bayadır arıyom uğraşıyorum şuana kadar bu bütçeye bulduğum en iyisi bu gibi ama il dışına çıkma durumum var 1 hafta sonra fln almayı planlıyorum benım şansıma da kesın zamlanır

burası tr serveri reis büyük ihtimalle zamlanır.zamlanmasa bile itopyada parçası bittiğinde satışa kapatıyorlar yada yeni parça seçmeye zorluyor ek masrafa
En fazla ss disini seçmeye zorlarlar gibi diğerlerinin değişecegını dusunmüyorum ama benım şansıma kesın zamlanır

1-2 haftada her şey olabilir.Belli olmaz.Fiyat artabilir.Stok bitebilir.Sistem satıştan kalkabilir.

Pbo kapatırsın en kötü denersin.
O ne oluyor kral

Bide kasanın görümünü merak edıyorum nasıl bi şey tam bilmıyorum temsili foto fln dıyo güzel midir acaba

demek istediğim bu sistem gibi uyarı veriyor ileride parçası bitince başka parça seçmene zorlayabilirler fiyat avantajı kalırmı o zaman bilmem

Pbo, işlemcinin turbo hızına çıkmasını sağlar.Eğer kapatırsan performans düşer ancak işlemci daha az ısınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,918
Üyeler
195,204
Son üye
Azad3435
Geri